Τοπικά Νέα

Η Περιφέρεια Πελ/σου αντίθετη με κάθε κατάργηση Κέντρου Εκπαίδευσης Στρατού στην Πελ/σο

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ)

Η Περιφέρεια Πελοποννήσου με απόλυτη συνέπεια και με πλήρη συναίσθηση της ευθύνης της παραμένει σταθερή, τόσο με τις δημόσιες παρεμβάσεις του Περιφερειάρχη Πελοποννήσου κ. Πέτρου Τατούλη, όσο και με αποφάσεις του Περιφερειακού Συμβουλίου, στην άποψή της να μην καταργηθεί κανένα Κέντρο Εκπαίδευσης Στρατού Ξηράς στην Πελοπόννησο.

Σύμφωνα με το στρατηγικό σχεδιασμό της η Περιφερειακή αρχή στόχο έχει την ενίσχυση των υποδομών της ούτως ώστε να ενισχύει ολοένα και περισσότερο την εδαφική, κοινωνική και οικονομική της συνοχή.

Τάσσεται απέναντι από τέτοιες αποφάσεις οι οποίες είναι βέβαιο ότι θα επιτείνουν τα μεγάλα προβλήματα ερημοποίησης που αντιμετωπίζει και θα δυσκολέψουν την αναπτυξιακή της πορεία.

Με τη συνεπή της ακλόνητη στάση έχει στο παρελθόν αποτρέψει τέτοιες πρωτοβουλίες, οι οποίες δεν υπακούουν σε κανένα σχεδιασμό και δεν τεκμηριώνονται από αμφίβολα δημοσιονομικά οφέλη.

Καλούμε όλους τους αυτοδιοικητικούς φορείς, τους θεσμούς και τους πολίτες να υπηρετήσουν αυτή την κατεύθυνση. Οποιαδήποτε άλλη συζήτηση δεν κρύβει τίποτα άλλο παρά συγκεκριμένες μικροπολιτικές σκοπιμότητες.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button