Αγροτικά

Η 1η Διεθνής Έκθεση Κάνναβης στην Ελλάδα είναι γεγονός

Η Διεθνής Έκθεση Κάνναβης της Αθήνας πραγματοποιείται για πρώτη φορά στην Ελλάδα στις 12 έως 14 Ιανουαρίου 2018 στο Κλειστό Γυμναστήριο Φαλήρου (TaeKwonDo) στην Αθήνα. Σκοπός της είναι να ενημερωθεί το κοινό για όλα τα προϊόντα και τις καινοτομίες που υπάρχουν στον τομέα της κάνναβης σε όλο τον κόσμο καθώς και τα τελευταία επιτεύγματα όσον αφορά την ιατρική, φαρμακευτική και βιομηχανική χρήση της κάνναβης.

Οι εκθέσεις κάνναβης δεν είναι κάτι καινούριο στην Ευρώπη και τον υπόλοιπο κόσμο αφού γίνονται παρόμοιες εκθέσεις και συνέδρια σε πάρα πολλές χώρες τα τελευταία χρόνια με μεγάλο αριθμό συμμετεχόντων από τον επιστημονικό και εμπορικό τομέα με τεράστιο ενδιαφέρον και απήχηση από το κοινό και φυσικά, δεν είναι μόνο εμπορικού ενδιαφέροντος αφού όλοι οι εκθέτες πουλάνε τα προϊόντα τους και λιανική.

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

Με ένα πλούσιο πρόγραμμα ομιλιών καθώς και προβολών, παράλληλα με τη βασική έκθεση, οι επισκέπτες και οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν τα πλεονεκτήματα της κάνναβης και να ενημερωθούν για την καλλιέργεια ή οποιαδήποτε άλλη εκμετάλλευσή της.

Αναλυτικά το πρόγραμμα http://www.athenscannabisexpo.com/el/

Δραστηριοποιείσαι στον τομέα της κάνναβης; Λάβε συμμετοχή!

Η Ελλάδα, όσον αφορά την κάνναβη, είναι μια εντελώς νέα αγορά και παρέχει πολλές επιχειρηματικές ευκαιρίες. Στην πρώτη έκθεση που πραγματοποιείται ποτέ στη χώρα μας θα δώσουν το παρόν όλες τις καινοτόμες εταιρίες που δραστηριοποιούνται στον τομέα της κάνναβης με πολλά διαφορετικά προϊόντα  όπως: CBD(κανναβιδιόλη), φαρμακευτική κάνναβη, κλωστική κάνναβη, ατμοποιητές, σπόροι κάνναβης, καλλυντικά, φαγητά, κοκτέιλ-ποτά με κάνναβη και πολλά άλλα.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button