Lifestyle

Η Belén Rodríguez είναι η πιο «καυτή» παρουσία της ιταλικής τηλεόρασης

Στην ιταλική τηλεόραση είναι γεγονός ότι ο τηλεθεατής πέφτει πάνω σε πολλές «καυτές» παρουσίες. Ωστόσο, αυτή που ξεχωρίζει εδώ και χρόνια και είναι μεγάλη σταρ στη γειτονική χώρα, είναι η Belén Rodríguez. Ή σκέτο Belén για το κοινό της.

Η μελαχρινή καλλονή από την Αργεντινή κάνει μεγάλη καριέρα στην Ιταλία ως showgirl, ηθοποιός, τραγουδίστρια, μοντέλο και επιχειρηματίας. Έγινε διάσημη για τα πολλά ταλέντα της, αλλά κυρίως, για την εντυπωσιακή της εμφάνιση. Κάποιοι την παρομοιάζουν με την… Σοφία Λόρεν και άλλοι λένε ότι είναι η ιταλική εκδοχή της Σάρα Καρμπονέρο.

Το σίγουρο είναι ότι η Belén Rodríguez είναι σκέτη πρόκληση και όσοι δε μπορούν να την απολαύσουν από τηλεοράσεως, έχουν την ευκαιρία να το κάνουν μέσα από το λογαριασμό της στο Instagram. Γιατί, η Rodriguez είναι σταρ και στα social media με τις «καυτές» αναρτήσεις της να αναστατώνουν ευχάριστα κάθε φορά, τους 7,5 εκατ. followers της.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button