Ελλάδα

Θαμμένος σε αυλή σπιτιού βρέθηκε αγνοούμενος στη Δράμα

Τραγικό τέλος στην εξαφάνιση του 37χρονου, που αγνοούταν για 2 μήνες

Σε αυλή σπιτιού βρισκόταν θαμμένος πάνω από δυο μήνες 37χρονος άνδρας στη Δράμα που θεωρούταν αγνοούμενος για πάνω από 2 μήνες, σύμφωνα με την εκπομπή Φως στο Τούνελ και το ρεπορτάζ του σταθμού Alpha.

Τα ίχνη του νεαρού άντρα είχαν χαθεί στις 3 Απριλίου από την Προσοτσάνη Δράμας και έκτοτε σήμανε συναγερμός Silver Alert. Η σορός τους βρέθηκε τελικά από τις αρχές σε αυλή σπιτιού στην Αλιστράτη Σερρών.

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, ο άνδρας όταν είχε εξαφανιστεί τη Μεγάλη Τρίτη, είχε πάρει από τη γιαγιά του, με την οποία συγκατοικούσε, το ποσό των 2.000 ευρώ για να πληρώσει προγραμματισμένη χειρουργική επέμβαση στη Θεσσαλονίκη.

Το κουβάρι άρχισε να ξετυλίγεται όταν ένας  οδηγός ταξί ανέφερε στην εκπομπή «Φως στο Τούνελ», ότι είχε μεταφέρει τον νεαρό άντρα στην Αλιστράτη Σερρών. Η ομάδα της Αγγελικής Νικολούλη ήρθε σε επαφή με τα πρόσωπα που διέμεναν στο  σπίτι, οι οποίοι έπεσαν σε αντιφάσεις. Σήμερα φέρονται να εμπλέκονται στη δολοφονία και ταφή του 37χρονου.

Τα μέλη της οικογένειας που μένουν στο σπίτι ανακρίνονται από την αστυνομία. Σύμφωνα με όσα είπε η κ. Νικολούλη, κατά τη διάρκεια της έρευνας της εκπομπής, μίλησε με τους ανθρώπους για τα γυρίσματα του «Φως στο τούνελ» που τώρα εξετάζονται ως εμπλεκόμενοι στην υπόθεση.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button