ΚυπαρισσίαΤοπικά Νέα

«Θερμό» επεισόδιο στο δημαρχείο μεταξύ Χρονόπουλου και Καλκαβούρα – Στο σημείο κλήθηκε και η αστυνομία!

Ο Πρόεδρος του Δ.Σ. Τριφυλίας δεν έδωσε τα Πρακτικά συνεδρίασης στον πρώην Αντιδήμαρχο Κυπαρισσίας – Με μήνυση «απαντά» ο κ. Χρονόπουλος

Πρωτοφανή  είναι όσα συμβαίνουν το τελευταίο διάστημα στα δημοτικά δρώμενα της Τριφυλίας. Ο πρώην Αντιδήμαρχος Κυπαρισσίας Δημήτρης Χρονόπουλος κάλεσε την αστυνομία στο Δημαρχείο Κυπαρισσίας μετά από λεκτική αντιπαράθεση με τον Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου Τριφυλίας Γιάννη Καλκαβούρα.

Αφορμή του θερμού επεισοδίου στάθηκε το γεγονός πως ο κ. Χρονόπουλος το προηγούμενο διάστημα ζήτησε τα πρακτικά παλαιότερης συνεδρίασης του Δ.Σ., και συγκεκριμένα από το 2015, τα οποία αφορούν την κυκλοφοριακή μελέτη Κυπαρισσίας. Χθες το πρωί μετέβη στο δημαρχείο Κυπαρισσίας και συγκεκριμένα στο γραφείο του Προέδρου και της γραμματείας του Δ.Σ. Τριφυλίας προκειμένου να τα παραλάβει. Εκεί τον «υποδέχτηκε» ο Πρόεδρος του Δ.Σ. Τριφυλίας κ. Καλκαβούρας, χωρίς ωστόσο να του χορηγήσει τα πρακτικά. Ο κ. Χρονόπουλος ζήτησε εξηγήσεις από τον κ. Καλκαβούρα και κουβέντα στην κουβέντα σημειώθηκε σφοδρή λεκτική αντιπαράθεση, με τον δεύτερο να καλεί την αστυνομία και να σπεύδει περιπολικό με αστυνομικό από το Α.Τ. Τριφυλίας στο Δημαρχείο Κυπαρισσίας.

Το συμβάν θα έχει και νομική συνέχεια, καθώς σύμφωνα με πληροφορίες ο κ. Χρονόπουλος αναμένεται να απαντήσει με μήνυση.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button