Αθλητικά

Κάτι «βρωμάει» με τον νέο «σωτήρα» – Τρελές απορίες, απίθανο έγγραφο – Φοβερή αντίδραση Δημήτρη

Πολλές απορίες προκαλεί το φερόμενο ενδιαφέρον που έχει έρθει στο προσκήνιο για τον Παναθηναϊκό από την ασιατική εταιρεία «Pan Asia». Οι πληροφορίες είναι αρκετά μπερδεμένες μεταξύ τους, προκαλεί αρκετά ερωτηματικά η «πορεία» που έκανε η είδηση σε συγκεκριμένα Μέσα, από την «αποκάλυψη» μέχρι την «προέκτασή» της, ενώ η «πράσινη» ΠΑΕ εξακολουθεί μέχρι αυτή την ώρα να διαψεύδει τα πάντα, παρόλο που υπάρχουν στον Τύπο σήμερα ακόμα και ατάκες του Γιάννη Αλαφούζου(!) προς τον υποψήφιο επενδυτή, τον Ταϊλανδό Παϊρόι Πιεμπονγκσάντ.

Οι πληροφορίες του sportdog.gr, πάντως, αναφέρουν ότι ο Πίνι Ζαχάβι ήρθε όντως στην Αθήνα στις 28 Μαρτίου, όπως σας αποκαλύψαμε σε χθεσινό αποκαλυπτικό ρεπορτάζ, ωστόσο ο διάσημος μάνατζερ αρνείται από χθες που «έσκασε» το θέμα κάθε ανάμειξη με το συγκεκριμένο deal, παρότι κυκλοφόρησε ότι είναι αυτός που κινεί τα νήματα και έφερε σε επαφή τις δύο πλευρές.

Την ίδια στιγμή, έκπληξη προκαλεί ακόμα και η «γλώσσα» του εγγράφου που παρουσιάζεται σήμερα στον Τύπο ως επίσημη πρόταση των επενδυτών προς τον Γιάννη Αλαφούζο (δείτε το ΕΔΩ στο πρωτοσέλιδο της «Live Sport»). Δεν είναι νομική, καθόλου συμβατή με ανάλογα έγγραφα, με αρκετά συντακτικά και γραμματική λάθη, με αγγλικά επιπέδου… Lower, δε θυμίζει επίσημο νομικό χαρτί που αναφέρεται σε μια τόσο μεγάλη πρόταση εξαγοράς ενός κορυφαίου συλλόγου έναντι πολλών εκατομμυρίων ευρώ.

Παράλληλα, «ελέγχεται» ακόμα και η εξέλιξη των γεγονότων, όπως παρουσιάζεται, δηλαδή ο εκνευρισμός του κοντσόρτιουμ για την καθυστέρηση του Γιάννη Αλαφούζου και η άφιξη ενός από τους κορυφαίους διαπραγματευτές στον χώρο του ποδοσφαίρου (Πίνι Ζαχάβι) για να «παρακαλέσει» το αφεντικό του Παναθηναϊκού να παραχωρήσει μια ΠΑΕ, η οποία, φυσικά, βρίσκεται στο χείλος του γκρεμού και από την οποία επιθυμεί διακαώς να απεμπλακεί. Και, μάλιστα, φέρεται να μπήκε στη διαδικασία να διαρρεύσει την είδηση στα (συγκεκριμένα) Μέσα με τον τρόπο και με τη «σειρά» που τελικά έγινε.

Κάτι… δεν πάει καλά, με λίγα λόγια, ενώ είναι φοβερό ότι η «Πράσινη» σήμερα δεν κάνει την παραμικρή αναφορά στο πρωτοσέλιδό της για τις τελευταίες εξελίξεις, με ό,τι μπορεί να σημαίνει αυτό και ενώ, ως γνωστόν, ο Γιάννης Αλαφούζος παρουσιάζεται ακόμα να μην έχει απαντήσει στην πρόταση που υπάρχει για την επένδυση του «Athens Alive».

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button