Τοπικά Νέα

Καθυστερεί η υπογραφή η προγραμματική σύμβαση με την ΤΕΡΝΑ

Μετά τις 25 Μαΐου οι υπογραφές

Μετά τις 25 Μαΐου θα υπογραφεί, τελικά, η προγραμματική σύμβαση με την ΤΕΡΝΑ για την ολοκληρωμένη διαχείριση των απορριμμάτων στην Περιφέρεια Πελοποννήσου και όχι το πρώτο πενθήμερο του Μαΐου, όπως είχε ανακοινώσει πρόσφατα ο περιφερειάρχης Π. Τατούλης.

Όπως ανέφερε ο κ. Τατούλης ότι έχει ήδη σταλεί στην κυβέρνηση η πρόσκληση για την υπογραφή της σύμβασης, αλλά και στην ανάδοχο εταιρεία, θέτοντας- όπως ορίζει ο νόμος- προθεσμία μέχρι τις 25 Μαΐου, ώστε εντός αυτού του διαστήματος να συμπληρωθούν όλα τα απαιτούμενα στοιχεία και να προχωρήσει η υπογραφή της.

Τον περασμένο Σεπτέμβριο εγκρίθηκε η προγραμματική σύμβαση με τον ΦΟΔΣΑ, η οποία διευθετούσε τιμολογιακά ζητήματα σχετικά με το έργο, ενώ τον περασμένο Οκτώβριο ολοκληρώθηκε και η επανένταξη του έργου στο ΕΣΠΑ, με 66 εκατ. ευρώ επιλύοντας και τις τελευταίες εκκρεμότητες όσον αφορά τη χρηματοδότησή του.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button