Κόσμος

Κακοπληρωτής ο Τραμπ: Μήνυση από τον προσωπικό σοφέρ του για απλήρωτες υπερωρίες

Για περισσότερα από 25 χρόνια, είναι ο προσωπικός οδηγός του Ντόναλντ Τραμπ. Αλλά κάθε άλλο παρά ευχαριστημένος από το αφεντικό του είναι ο Νόελ Σίντρον. Σε τέτοιο βαθμό, που θα τα πουν στα δικαστήρια.

Ο σοφέρ του έκανε μήνυση, κατηγορώντας τον Αμερικανό πρόεδρο ότι του χρωστάει υπερωρίες, αλλά και πως του έδωσε αύξηση δύο φορές σε 15 χρόνια, αλλά τη δεύτερη του έκοψε τις παροχές υγείας.

Ο Σίντρον, στη μήνυσή του εναντίον του ομίλου του Τραμπ, κάνει λόγο για περίπου 3.300 υπερωρίες τις οποίες δεν πληρώθηκε τα τελευταία έξι χρόνια. Δεν του επετράπη να κάνει μήνυση για τις παλιότερες απλήρωτες υπερωρίες, λόγω παραγραφής.

Σύμφωνα με τον ίδιο, έπρεπε να εργάζεται από τις 7 το πρωί κάθε ημέρα και έως τη στιγμή που ο Τραμπ, τα μέλη της οικογένειάς του ή οι συνεργάτες του δεν χρειάζονταν πλέον τις υπηρεσίες του. Εργαζόταν έως και 55 ώρες την εβδομάδα, αλλά οι απολαβές του ήταν σταθερές, στα 62.700 δολάρια το 2003, 68.000 δολάρια το 2006 και 75.000 το 2010, σύμφωνα με τη μήνυση.

Μάλιστα, ο Σίντρον υποστηρίζει ότι στην αύξηση του 2010 υποχρεώθηκε να παραιτηθεί από την ασφάλεια υγείας, κάτι που σήμαινε ότι ο Τραμπ γλίτωσε 17.866 δολάρια τον χρόνο. «Η σκληρότητά του αποδεικνύεται και από το γεγονός ότι ενώ υποτίθεται πως είναι δισεκατομμυριούχος, δεν έδωσε στον προσωπικό οδηγό του σημαντική αύξηση για πάνω από 12 χρόνια», υποστήριξε ακόμη ο Σίντρον, σύμφωνα με το Bloomberg.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button