Τοπικά Νέα

Καλαμάτα: Κινητοποιήσεις των συνταξιούχων ΔΕΚΟ και Τραπεζών

Με πρωτοβουλία του Σωματείου Συνταξιούχων ΔΕΚΟ –ΤΡΑΠΕΖΩΝ και ΠΑ.ΣΑ.Σ- ΔΕΗ θα πραγματοποιηθεί Αγωνιστική Συγκέντρωση την Τρίτη 29 Μαΐου και ώρα 10 το πρωί.

Η πορεία θα ξεκινήσει από την Πλατεία 23ης Μαρτίου και θα καταλήξει στον πεζόδρομο Αριστομένους έξω από την ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ .

Παρά την προσπάθεια μας να συμμετάσχουν και τα άλλα σωματεία συνταξιούχων δεν κατέστη δυνατή η συμμετοχή με διάφορες δυσκολίες και προσχήματα.

Ελπίζουμε στο μέλλον να ενώσουμε τις δυνάμεις μας σε κοινό αγωνιστικό μέτωπο ,με την δημιουργία τοπικής Συντονιστικής Επιτροπής Αγώνα.

Όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση του Σωματείου:

«Καλούμε τους συνταξιούχους όλων των Κλάδων να συμμετάσχουν στην αγωνιστική κινητοποίηση ,ενάντια στις νέες περικοπές που ετοιμάζει η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ και να διεκδικήσουμε  :

  1. Κανένας επανυπολογισμός , καμιά μείωση με την «Προσωπική Διαφορά» στις κύριες και Επικουρικές Συντάξεις.Κατάργηση του νόμου 4387/16 (νόμος Κατρούγκαλου).
  2. Όχι στην μείωση του αφορολόγητου ,περικοπή επιδομάτων και του ΕΚΑΣ
  3. Διεκδικούμε ότι μας έχει αφαιρεθεί με τους νόμους που ψήφισαν οι προηγούμενες κυβερνήσεις.
  4. Να αποδοθούν άμεσα ,χωρίς αιτήσεις ,όσα αυθαίρετα η κυβέρνηση παρακρατεί από Κύριες και Επικουρικές Συντάξεις και την Εισφορά Αλληλεγγύης.
  5. Να μην περάσουν τα μέτρα για την Δ΄αξιολόγηση, να καταργηθεί ο νόμος για τους Πλειστηριασμούς».

πηγή

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button