Αθλητικά

Καλαμάτα- Κυπαρισσία 5-0: Μελανόλευκοι υπερπρωταθλητές σήκωσαν την κούπα!

Nάτοι, νάτοι οι υπερπρωταθλητές! Η ομάδα παίδων της Καλαμάτας επιβεβαίωσε με εμφατικό τρόπο την κυριαρχία της στο νομό καθώς επιβλήθηκε με 5-0 της Κυπαρισσίας στον τελικό για την ανάδειξη του υπερπρωταθλητή στην Μεσσηνία και σήκωσε την κούπα!

Οι μικροί του Τάκη Δρούγα γνώρισαν την αποθέωση από κόσμο και γονείς στο γήπεδο Δωρίου και μαζί την αναγνώριση των άξιων αντιπάλων τους της Κυπαρισσίας, που μέχρι να έρθει η απογοήτευση από το προβάδισμα που πήρε η Καλαμάτα, έδειξαν πως δίκαια έφτασαν να διεκδικήσουν τον τίτλο.

Οι μελανόλευκοι προηγήθηκαν 3-0 στο ημίχρονο με τέρματα των Ρουμελιώτη, Δημόπουλου και αυτογκόλ του Κοσμόπουλου για να έρθουν δυο ακόμη στην επανάληψη από τα “πρώτα βιολιά” της ομάδας Ζώτο και Τσιγαρίδη, οι οποίοι ήταν και αυτοί που σήκωσαν πρώτοι την κούπα παίρνοντάς την απο τα χέρια του προέδρου της ΕΠΣΜ, Λεωνίδα Οικονομίδη.

Καλαμάτα: Κοντογεώργης, Γιαννέλης, Οικονομέας, Κάτσος, Δρίμης, Δημόπουλος, Λέτσι, Κανανάι, Ρουμελιώτης, Ζώτος, Τσιγαρίδης (11άδα), Χριστόπουλος, Σαούτης, Καπετανάκης, Θεοδωρόπουλος, Δικαιουλάκος, Ψωρομύτης, Κακαρούμπας.

Κυπαρισσία: Παναγιωτόπουλος., Κωνσταντόπουλος, Τσολακίδης, Κοσμόπουλος, Κάπο, Νίκια, Χαραλαμπόπουλος, Μπράβος, Θανάσουλας, Δημητρακάκης, Τσιμπλης (11άδα), Λαμπρόπουλος, Γαλάνης Δ., Διονυσόπουλος, Κλούτσι, Γιαννόπουλος, Γαλάνης Χ., Σταθόπουλος

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button