Αθλητικά

Καλαμάτα – Πάμισος Μεσσήνης σε «πρόωρο τελικό» για το Κύπελλο Μεσσηνίας

O Τέλος Άγρας Γαργαλιάνων υποδέχεται την ΑΕ Μάνης.

Ο Π.Σ. «Η Καλαμάτα» κοντράρεται σήμερα στο γήπεδο  Μεσσηνιακού «Στ. Παπαδόπουλος» με τον Πάμισο Μεσσήνης, στο πλαίσιο της δ΄ φάσης του Κυπέλλου Μεσσηνίας. Ένα ματς που θεωρείται «πρόωρος τελικός», μιας και τίθενται αντιμέτωποι οι δύο εκπρόσωποι του Νομού μας στο πρωτάθλημα της Γ΄ εθνικής κατηγορίας.
Ας ελπίσουμε ότι όλα θα κυλήσουν ομαλά και όσοι το παρακολουθήσουν θα απολαύσουν πλούσιο  θέαμα.
Ακόμη, ο Τσικλητήρας Πύλου αντιμετωπίζει την Ομόνοια, ενώ ο Τέλος Άγρας Γαργαλιάνων υποδέχεται την  ΑΕ Μάνης.

Τ. ΑΓΡΑΣ – ΑΕ ΜΑΝΗΣ
Χωρίς τον έμπειρο μεσοαμυντικό Κώστα Γεωργόπουλο (αποβλήθηκε  στο προηγούμενο ματς με τον Εθνικό Μελιγαλά) φιλοξενεί  την ΑΕ Μάνης ο Τέλος Άγρας Γαργαλιάνων.
Ο τεχνικός των «ερυθρολεύκων» των Γαργαλιάνων, Κώστας  Στυλιανόπουλος και οι συνεργάτες του Γιάννης Σουρέλης, Νίκος Τσέκερης, δύσκολα θα έχουν στη διάθεση τους, τους Λυκούργο Χρ. Ανδρώνη, Γιώργο Παπανδρεόπουλο (ταλαιπωρήθηκαν από τραυματισμούς).
Ο Τέλος Άγρας Γαργαλιάνων στηρίζει  πολλά στον παράγοντα έδρα για νίκη – πρόκριση.
Αποφασισμένοι για την υπέρβαση δείχνει  το τεχνικό τιμ της ΑΕ Μάνης Φραγκίσκος Κεράνης, Κώστας Μίντζηρας και οι ποδοσφαιριστές τους. Δύσκολη θεωρείται η συμμετοχή των Βασίλη Μπεγέτη και Σωτήρη  Καστριτσέα (ταλαιπωρήθηκαν από τραυματισμούς).

ΚΑΛΑΜΑΤΑ – ΠΑΜΙΣΟΣ ΜΕΣ.
Το Κύπελλο Μεσσηνίας  είναι ένας από τους στόχους της Καλαμάτας την εφετινή σεζόν και στο σημερινό ματς με τον Πάμισο Μεσσήνης θέλει να συνδυάσει νίκη – πρόκριση. Ιδιαίτερα αγωνιστικά προβλήματα δεν αντιμετωπίζει ο προπονητής Γιάννης Χριστόπουλος, ανακοινώνοντας μετά την χθεσινή προπόνηση 19μελή αποστολή (θα καταλήξει στην 18άδα λίγο πριν το ματς), στην οποία συμμετέχουν οι εξής ποδοσφαιριστές: Αθανασόπουλος, Αλιατίδης, Αντωνιάδης, Βοσκόπουλος, Βούρας, Γιόνδης, Γκελκέρια, Ζαχαρόπουλος, Ζελέκου, Κασωτάκης, Λαθύρης, Μαστραντωνάκης, Μίνγκας, Μπίζος, Πινδώνης, Τσόπελας, Φουάσης, Χότζας, Ψάνης.
Ενισχυμένοι με τους Ηλία Ηλιόπουλο, Γιάννη Μωράκη (απουσίασαν από τον προηγούμενο αγώνα με τον ΑΟ Σπερχογείας), θ’ αγωνιστούν οι «πράσινοι» της Μεσσήνης. Ο τεχνικός Νίκος Κακαλέτρης και ο συνεργάτης του Ευτύχης Τασιόπουλος  (πέρασαν παλιότερα από το τεχνικό τιμ της Μαύρης Θύελλας) και οι ποδοσφαιριστές τους, βλέπουν το ματς ως ένα «κρας – τεστ» και θα παλέψουν για την υπέρβαση.

ΠΥΛΟΣ – ΟΜΟΝΟΙΑ
Νίκη με καλή εμφάνιση θα προσπαθήσει να συνδυάσει κόντρα στην Ομόνοια ο Τσικλητήρας Πύλου, παίρνοντας έτσι το εισιτήριο της πρόκρισης  στην ημιτελική φάση. Ο προπονητής Γιώργος  Αργυρόπουλος και ο συνεργάτης του Χαράλαμπος Ράλλης, προβληματίζονται για τη συμμετοχή των Γιάννη Παυλάκου (ταλαιπωρήθηκε από τραυματισμό) και Δημήτρη Γεωργιάδη (απουσίαζε εκτός Μεσσηνίας).
Στην Καλαματιανή ομάδα τώρα, ο τεχνικός Βασίλης Μπλέτσας και οι ποδοσφαιριστές του γνωρίζουν πως έχουν δύσκολο έργο, αλλά είναι αποφασισμένοι να εξαντλήσουν όλα τα περιθώρια για την πρόκριση. Δύσκολη  θεωρείται η συμμετοχή του έμπειρου σέντερ – φορ Άγγελου Γουδέλη (ταλαιπωρήθηκε από τραυματισμό).

Αναλυτικά, οι σημερινές συναντήσεις της δ΄ φάσης (προημιτελικής) του Κυπέλλου Μεσσηνίας, με τους διαιτητές και τους βοηθούς που τις «σφυρίζουν», έχουν ως εξής:
Ώρα 4.30 μ.μ.
Δημοτικό Γήπεδο Μεθώνης
Τσικλητήρας Πύλου – Ομόνοια: Κων. Ψηλοπαναγιώτης, Ηλ. Τσουλάκος, Δ. Ταβουλαρέας
Δημοτικό Γήπεδο Γαργαλιάνων
Τέλος Άγρας  Γαργαλιάνων – ΑΕ Μάνης: Απ. Καυκάς, Χ. Τσοπανάκης, Π. Κομπιλίρης
Γήπεδο Μεσσηνιακού «Στ. Παπαδόπουλος»
Π.Σ. «Η Καλαμάτα» – Πάμισος Μεσσήνης: Ηλ. Αλεξέας, Ν. Γκούμας, Ηλ. Σκόρδος.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button