Πολιτική

Καλαμάτα: Συνάντηση Νίκα με Τατούλη

Το Πρόγραμμα «Βιώσιμη Αστική Ανάπτυξη» και μια σειρά ζητημάτων σχετικά με το ΕΣΠΑ που αφορούν το Δήμο Καλαμάτας θα συζητηθούν στη συνάντηση μεταξύ του Περιφερειάρχη Πέτρου Τατούλη και του Δημάρχου Παναγιώτη Νίκα την προσεχή Τρίτη.

Σε ανακοίνωση του δήμου τονίζεται ότι άμεσα πρέπει να δρομολογηθούν τα έργα με χρηματοδότηση μέσω του Προγράμματος Βιώσιμη Αστική Ανάπτυξη, όπως οι παρεμβάσεις στην οδό Ναυαρίνου και στην οδό Πλαστήρα, το κέντρο υποστήριξης ατόμων με Αλτσχάιμερ για το οποίο έχει εξευρεθεί χώρος, τα έργα στην οδό Βουλγαροκτόνου και στην πλατεία 23ης Μαρτίου, καθώς και το κέντρο για την καινοτόμο επιχειρηματικότητα. Το τελευταίο θα βρίσκεται στο κέντρο της Καλαμάτας και θα αποτελέσει μία προσφορά στους νέους ανθρώπους, οι οποίοι θα έχουν τη δυνατότητα να δράσουν επιχειρηματικά. χωρίς λειτουργικές δαπάνες στο ξεκίνημα αυτής της δραστηριότητας.

Μεταξύ άλλων θα συζητηθούν και η πολεοδομικά ζητήματα του Δήμου Καλαμάτας, όπως η πράξη εφαρμογής της πολεοδομικής μελέτης Ασπροχώματος.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button