Δήμος ΚαλαμάταςΤοπικά Νέα

Επίθεση… Καμμένου στο Μητροπολίτη Μεσσηνίας για το στρατόπεδο της Καλαμάτας

 

messinias_episkopio


Απάντηση από την Μητρόπολη Μεσσηνίας: “Τα στερνά τιμούν τα πρώτα”

Αίσθηση και αντιδράσεις προκαλούν τα λεγόμενα του Πάνου Καμμένου που στο πλαίσιο της όλης παρουσίας του στην εκπομπή «Αυτοψία» του ALPHA, σε ερωτήσεις του Αντώνη Σρόιτερ για την αναδιοργάνωση και τον εκσυγχρονισμό των στρατοπέδων – είπε πως θα έχει γίνει η νέα δομή μέχρι το Σεπτέμβριο – ξανά έβαλε στο… προσκήνιο την Καλαμάτα και επιτέθηκε προσωπικά κατά του Μητροπολίτη Μεσσηνίας μιλώντας για τετράδια με ρουσφέτια.

Δείτε το video με τις αναφορές του ΥΕΘΑ να είναι στο 1:08:00 και μετά

http://www.alphatv.gr/shows/informative/aftopsia/webtv/sta-adyta-toy-pentagonoy

Η Ιερά Μητρόπολη Μεσσηνίας απάντησε πριν από λίγη ώρα μέσω του Γραφείου Τύπου της με τον Κώστα Ψυχάρη να σημειώνει:

“Με όσα ανέφερε και με τα επιχειρήματα που ανέπτυξε ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας κ. Πάνος Καμμένος, στην εκπομπή «ΑΥΤΟΨΙΑ» του Τηλεοπτικού Σταθμού ALPHA, της 16ης Μαΐου 2017, σχετικά με το πρόσωπο του Σεβ. Μητροπολίτου Μεσσηνίας κ. Χρυσοστό­μου, επιβεβαιώνει για μία φορά ακόμα το έλλειμα σοβαρότη­τας, λόγων και έργων που τον χαρακτηρίζουν.

Μοναδικό και αποκλειστικό κριτήριο του ενδιαφέροντος και των ενεργειών του Σεβ. Μητροπολίτου Μεσσηνίας είναι το καλό, η πρόοδος και η ευημερία του ποιμνίου του και της τοπικής κοινωνίας.

Στον κύριο Υπουργό απλά υπενθυμίζουμε τη λαϊκή ρήση «τα στερνά τιμούν τα πρώτα».”

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button