Δήμος ΚαλαμάταςΠολιτιστικά - Εκδηλώσεις

Καλαμάτα: Πολιτιστικό καλοκαίρι με Πορτοκάλογλου, Μουζουράκη, Κότσιρα, πολλές παραστάσεις και γιορτές

401c59fd81d42843931a5ced7e0a44e3_XL


Σχεδόν έχει οριστικοποιηθεί το πρόγραμμα του Πολιτιστικού Καλοκαιριού του Δήμου Καλαμάτας, το οποίο περιλαμβάνει συναυλίες, θεατρικές παραστάσεις, γιορτές για τα τοπικά προϊόντα και διάφορες άλλες εκδηλώσεις. Ξεχωρίζουν οι συναυλίες με τον Νίκο Πορτοκάλογλου, τον Πάνο Μουζουράκη, τον Γιάννη Κότσιρα, η μουσική παράσταση με αγαπητούς καλλιτέχνες που θα ερμηνεύσουν τραγούδια της εποχής του πικ απ…

Η πρόεδρος της κοινωφεφλούς επιχείρησης Φάρις, Αναστασία Μπελογιάννη θα είναι έτοιμη να παρουσιάσει το πρόγραμμα του πολιτιστικού καλοκαιριού τις επόμενες ημέρες.
Σύμφωνα με τις πληροφορίες της KalamataJournaloΝίκος Πορτοκάλογλου θα δώσει συναυλία στο Κάστρο στα μέσα Ιούλη, στα τέλη του ίδιου μήνα θα παρουσιαστεί στο Κάστρο η μουσική παράσταση «Το 1ο μας πάρτι» με τους Δάκη, Μπέσσυ Αργυράκη, Ρόμπερτ Ουίλιαμς, Γιώργο Πολυχρονιάδη, Λάκη Τζορντανέλλι, Δημήτρη Κοργιαλά, Εβελίνα Νικόλιζα. Ο Πάνος Μουζουράκης θα δώσει συναυλία στο Κάστρο δύο συνεχόμενες βραδιές στις αρχές Αυγούστου, ενώ στα τέλη Αυγούστου θα έρθει ο Γιάννης Κότσιρας.
Το πρόγραμμα περιλαμβάνει και άλλες μουσικές εκδηλώσεις, πολλές θεατρικές παραστάσεις, καθώς και τις καθιερωμένες πλέον γιορτές του λαδιού στη Μικρά Μαντίνεια, αγκινάρας στη Μικρομάνη, ρυζιού στη Σπερχογεία, κρασιού στο Λαδά, πατάτας στην Αλαγονία, το παζάρι τοπικών προϊόντων στην Αρτεμισία, το παραδοσιακό σεργιάνι στα Λαίικα, το αντάμωμα στη Βέργα, τη μουσική βραδιά στις Πηγές.
Στ.Μ.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button