Δήμος ΚαλαμάταςΤοπικά Νέα

«Πρωταγωνίστρια» της ελληνικής οικονομίας το 2016 η καπνοβιομηχανία “ΚΑΡΕΛΙΑ Α.Ε.”

unnamed


Οι Άριστοι της πραγματικής οικονομίας, οι Πρωταγωνιστές της αγοράς, αναδείχθηκαν στην τρίτη κατά σειρά επίσημη εκδήλωση «Πρωταγωνιστές της Ελληνικής Οικονομίας», που διοργάνωσε η Direction Business Network την περασμένη Δευτέρα.
Στην κατάμεστη αίθουσα Banquet του Μεγάρου Μουσικής Αθηνών, παρουσία 550 υψηλόβαθμων στελεχών, επιβραβεύθηκαν επιχειρήσεις που, παρά τις δυσκολίες και τις προκλήσεις της εποχής, εξακολουθούν να αναπτύσσονται, να καταγράφουν θετικές επιδόσεις και να στηρίζουν την ελληνική οικονομία. Μεταξύ των εταιρειών που τιμήθηκαν ήταν και η καπνοβιομηχανία “ΚΑΡΕΛΙΑ Α.Ε.”, επειδή ξεχώρισε στο πεδίο της επιχειρηματικής εξωστρέφειας.
Η συγκεκριμένη διάκριση προέκυψε από το ίδιο το ελληνικό επιχειρείν. Για πρώτη φορά στην Ελλάδα πραγματοποιήθηκε ψηφοφορία μεταξύ 5.500 υψηλόβαθμων στελεχών από τις μεγαλύτερες ελληνικές επιχειρήσεις, οι οποίοι με την ψήφο τους επέλεξαν την επιχείρηση που φέτος έλαβε τη μεγάλη αυτή διάκριση.
Στη σχετική ψηφοφορία, υποψήφιες ήταν 20 πολύ μεγάλες και σημαντικές ελληνικές επιχειρήσεις, μετά από διαδικασία προεπιλογής, στην οποία προχώρησε η ειδική Επιτροπή Βραβεύσεων της διοργάνωσης.
Παρουσιάστρια της εκδήλωσης ήταν η δημοσιογράφος Ρίτσα Μπιζόγλη, ενώ τη βραδιά άνοιξε ο εκδότης – διευθυντής της Direction Business Network, Ευάγγελος Παπαλιός, που υπογράμμισε πως «βραβεύθηκαν οι επιχειρήσεις που θα δείξουν το δρόμο της ανάκαμψης και θα ηγηθούν της νέας εποχής στην ελληνική οικονομία. Οι εταιρείες που πάλεψαν μέσα στα χρόνια της μεγαλύτερης ύφεσης που γνώρισε μεταπολεμικά η χώρα μας και αναδείχθηκαν σε πραγματικούς Πρωταγωνιστές».

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button