ΓαργαλιάνοιΤοπικά Νέα

Καταγγελία στο Δ.Σ. Τριφυλίας για την κατάσταση των αγροτικών δρόμων από τον Ανδρινόπουλο [βίντεο]

 

Untitled-1


Σε κακή κατάσταση το αγροτικό δίκτυο Γαργαλιάνοι – Μουζάκι – Βάλτα.

Ο κ. Ανδρινόπουλος ανέφερε  πως στις δυο τελευταίες συνεδριάσεις του δημοτικού συμβουλίου είχε θίξει το θέμα των αγροτικών δρόμων με τις απαντήσεις του δήμαρχου να είναι ειρωνικές. Μάλιστα, ανέφερε πως ένα γκρέιντερ του δήμου είναι παρατημένο στο Μουζάκι εδώ και μεγάλο χρονικό διάστημα. Ο κ. Ανδρινόπουλος αναφέρθηκε ειδικά στο αγροτικό δίκτυο Γαργαλιάνοι – Μουζάκι – Βάλτα όπου ο δρόμος είναι σε κακίστη κατάσταση (δίνοντας μάλιστα και χαρακτηριστικά βίντεο), ζητώντας άμεσα συνέργεια του δήμου να  φτιάξουν τον αγροτικό δρόμο καθώς βρισκόμαστε σε ελαιοκομική περίοδο και οι δρόμοι είναι πολύτιμοι.

Απατώντας ο κ. Κατσίβελας είπε πως, «Ο αγώνας για να έχεις κάλους αγροτικούς δρόμους της έκτασης του Δήμου Τριφυλίας, οι οποίοι ξεπερνούν τα 1000 χιλιόμετρα, είναι πολύ φυσιολογικό να υπάρχουν κάποια προβλήματα, όμως θα έπρεπε να δημοσιεύσετε και δρόμους που δεν είχε γίνει καμία παρέμβαση για δεκαετίες και τώρα παρουσιάζουν καλύτερη εικόνα», συμπληρώνοντας πως μετρά τις περυσινές πλημμύρες υπήρξε καταστροφή στους αγροτικούς δρόμους.

Πάντα θα υπάρχουν προβλήματα και ελλείψεις ανέφερε ο Αντιδήμαρχος Τεχνικών Έργων κ. Κατσούλας, λέγοντας πως για τον δρόμο στο Μουζάκι πήγε γκρέιντερ και έχουν στρωθεί οι δρόμοι με περισσότερους από 100 τόνους αμμοχάλικο, συμπληρώνοντας πως ο πρόεδρος του χωριού ανέλαβε το που θα πέσει το υλικό.

1

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button