Αθλητικά

Κιτρινόμαυρες ΒΟΜΒΕΣ: «Θέλει GREXIT o ΠΑΟΚ – Ίδια ποινή το όπλο με την μπύρα – Γελάει όλος ο κόσμος»

Μεγάλο κακό στο ελληνικό ποδόσφαιρο προκαλούν οι ενέργειες του ΠΑΟΚ, όπως σχολίασε σε δηλώσεις του στο sportdog.gr, ο Πάνος Λούπος.

Ο διευθυντής της εφημερίδας «Ώρα των Σπορ» αναφέρθηκε ακόμα στην τιμωρία των Θεσσαλονικέων, που περίπου στέλνει τον τίτλο στην αγκαλιά της ΑΕΚ, και χαρακτήρισε για γέλια όσα ακούγονται περί «κάλπικου πρωταθλήματος» που κερδίζει η Ένωση.

«Μόνο από το γεγονός ότι ο ΠΑΟΚ τιμωρήθηκε πρωτόδικα για την είσοδο του οπλισμένου Σαββίδη, των μπράβων του και του Μίχελ στον αγωνιστικό χώρο, κάτι που είδε ολόκληρος ο πλανήτης, με την ίδια ποινή που τιμωρήθηκε πέρσι ο Παναθηναϊκός για ένα κουτάκι άδειας μπύρας στον Ίβιτς, καταλαβαίνεις πόσο ελαφριά είναι η ποινή», σχολίασε αρχικά μέσω του sportdog.gr ο Π. Λούπος και συμπλήρωσε:

«Αυτό που με προβληματίζει από την πρώτη ανακοίνωση-αντίδραση του ΠΑΟΚ, είναι ότι όχι μόνο δεν έχουν μετανιώσει για το παραμικρό, όχι μόνο αποδεικνύεται πως ήταν για τα μάτια του κόσμου η αρχική συγνώμη, αλλά συνεχίζουν να προκαλούν μεγάλο κακό στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Συνεχίζουν να παίζουν με τη φωτιά ενός Grexit και συνεχίζουν να βαδίζουν με τη λογική ή εμείς ή κανείς. Ανεξαρτήτως αν τους γύρισε μπούμερανγκ και δεν φαίνεται να οδηγεί πουθενά».

Από την πλευρά του ΠΑΟΚ κάνουν λόγο για απόφαση-σκάνδαλο και κάλπικο πρωτάθλημα, χαρισμένο στην ΑΕΚ. Ποια είναι η δική σου άποψη;

«Είναι να γελάει κανείς με το κάλπικο πρωτάθλημα. Και δεν γελάει μόνο η ΑΕΚ αλλά όλος ο φίλαθλος κόσμος. Που βλέπει ότι η ΑΕΚ έφτασε με υπομονή, μεθοδικότητα, σοβαρότητα και συνέπεια 4,5 ετών στο να είναι κοντά να κατακτήσει το πρωτάθλημα. Χωρίς να προκαλέσει κανέναν, χωρίς τυμπανοκρουσίες, απειλές κ.λπ. Ψηλώνει κάθε μέρα σε όλα τα επίπεδα. Θεωρώ ότι η ΑΕΚ αποκτάει νέους οπαδούς, που την θαυμάζουν τόσο γι’ αυτά που πετυχαίνει μέσα στο γήπεδο σε Ελλάδα και Ευρώπη, όσο και για το ήθος, τις αρχές και το επίπεδό της. Να θυμίσω για όσους δεν τα πηγαίνουν καλά με την αριθμητική, ότι με τον ΠΑΟΚ να έχει πάρει πίσω τους τρεις βαθμούς της τιμωρίας από τον Ολυμπιακό, αν το παιχνίδι στην Τούμπα έληγε στο 0-0 (θα μπορούσε να γίνει 1-0 αλλά θα μπορούσε να γίνει και 0-1), η ΑΕΚ θα ήταν πάλι στο +2 εκείνο το βράδυ. Το γεγονός ότι βρέθηκε στο +8 είναι καθαρά αποτέλεσμα δικών τους επιλογών».

Πώς περιμένεις τη συνέχεια για την ΑΕΚ, μετά από αυτή την ποινή;

«Ανεξάρτητα από τη βαθμολογική διαφορά που έχει η ΑΕΚ από τον Ολυμπιακό και τον ΠΑΟΚ, θα πρέπει αγωνιστικά για την ομάδα να μην αλλάξει απολύτως τίποτα. Πρώτον γιατί δεν έχουν κλείσει οριστικά οι υποθέσεις των ποινών και δεύτερον και κυριότερο γιατί η ΑΕΚ έχει ακόμα πέντε δύσκολα παιχνίδια. Αρχής γενομένης από το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό. Η ομάδα πρέπει να βαδίζει σαν να μην έχει κατακτήσει ακόμα τίποτα, που δεν έχει κατακτήσει τίποτα ακόμα, και να επιδιώξει να κερδίσει όλα τα ματς. Πιστεύω ότι μπορεί να κάνει το 5Χ5, αν και κοιτάζω κάθε παιχνίδι ξεχωριστά. Να θυμίσω όμως, επειδή τα γραπτά μένουν, ότι ήμουν από τους λίγους που πίστευα στην κατάκτηση του πρωταθλήματος από την αρχή της σεζόν. Υπήρχαν ακόμα και αρκετοί ΑΕΚτζήδες που δεν το πίστευαν».

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button