Αθλητικά

Κορυφή για τρεις στο 14ο πρωτάθλημα παλαιμάχων (φωτό)

Η Εράνη, ο Μεσσηνιακός και ο Πανιώνιος είναι οι τρεις ομάδες που μοιράζονται την πρώτη θέση της βαθμολογίας μετά τη διεξαγωγή της 5ης αγωνιστικής στο 14ο πρωτάθλημα παλαιμάχων που διοργανώνει η ΕΠΣ Μεσσηνίας.

Οι τρεις πιο πάνω ομάδες με 5άρες επιβλήθηκαν των αντιπάλων τους στα παιχνίδια που έδωσαν το απόγευμα της Δευτέρας.

Συγκεκριμένα η Εράνη και ο Μεσσηνιακός κέρδισαν αντίστοιχα με 5-0 τους Παλαίμαχους Γαργαλιάνων και τη Θύελλα Παραλίας, ενώ ο Πανιώνιος επικράτησε 5-3 του Απόλλωνα Καλαμάτας. Γενικά η αγωνιστική ήταν παραγωγική αφού και στα άλλα ματς σημειώθηκαν πολλά γκολ.

Συγκεκριμένα, ο Εθνικός Μελιγαλά επιβλήθηκε του Πάμισου με 5-0, οι Παλαίμαχοι της Πύλου κέρδισαν 3-0 την Ομόνοια, ενώ με το ίδιο σκορ, αλλά στα χαρτιά νίκησαν τα Πράσινα Πουλιά τον Ατρόμητο Πλατύ. Οι τελευταίοι λόγω πένθους, καθώς έφυγε από τη ζωή ο συντοπίτης του Ανδρέας Φρούντζας, δεν προσήλθαν στο γήπεδο των Αρφαρών για να αγωνιστούν, έχοντας βέβαια ενημερώσει τη διοργανώτρια ΕΠΣΜ, αλλά και την Καλαματιανή ομάδα.

Η εικόνα σε δύο από τους αγώνες που διεξήχθησαν προχθές έχει ως εξής:

ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ – ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ 3-5

Ο Πανιώνιος έκανε τα εύκολα δύσκολα, αλλά στο τέλος κατόρθωσε να πανηγυρίσει τη 5η νίκη του σε ισάριθμα παιχνίδια και να παραμείνει στην κορυφή της βαθμολογίας.

Στο 3’ ο Γ. Καλόμαλος με σουτ άνοιξε το σκορ. Στο 6’ ο Δελφάκης με σουτ μέσα από την περιοχή έστειλε την μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι και στη συνέχεια στα δίχτυα για το 0-2. Στο 14’ από σέντρα του Σωτηρόπουλου ο Θειακός με κεφαλιά μείωσε σε 1-2. Στο 31’ σέντρα του Π. Καλόμαλου στο β’ δοκάρι για τον Αντωνόπουλο, αυτός γύρισε την μπάλα στη μικρή περιοχή για τον Ζουζούνη, ο οποίος ανατράπηκε από τον Παλαμίδη και ο διαιτητής Μπασιλάρης σφύριξε το πέναλτι. Το εκτέλεσε ο Παπαδόπουλος στέλνοντας την μπάλα στο κάθετο δοκάρι και στην συνέχεια η μπάλα κτύπησε στην πλάτη του Κουτίβα, ο οποίος γύρισε αμέσως και μπλόκαρε γλιτώνοντας την ομάδα του από το γκολ. Στο 46’ ο Δελφάκης με συρτό σουτ λίγο έξω από την περιοχή πέτυχε το 1-3. Στο 50’ ο Καλύβας έκανε τη συρτή σέντρα και ο Δελφάκης με κοντινό πλασέ “έγραψε” το 1-4. Στο 53’ ο Π. Καλόμαλος με σουτ από τη γραμμή σχεδόν της μεγάλης περιοχής ανέβασε το δείκτη του σκορ στο 1-5. Στο 59’ ο Πετρομανιάτης προσπάθησε να απομακρύνει την μπάλα από την περιοχή του, αλλά βηκε στο σώμα του Λεβεντόπουλου και κατέληξε στα δίχτυα για να γίνει έτσι το 2-5. Στο 62’ ο Αθανασόπουλος με καλοκτυπημένη εκτέλεση φάουλ λίγο έξω από τη γραμμή της μεγάλης περιοχής διαμόρφωσε το τελικό 3-5.

Το παιχνίδι διαιτήτευσε ο Μπασιλάρης με βοηθούς διαιτητές τους Γάκη και Καμάι.

ΑΠΟΛΛΩΝ: Κουτίβας, Μπαρμπίτσας, Σωτηρόπουλος, Βαλτασάρος, Παλαμίδης, Γεωργόπουλος, Θειακός, Λεβεντόπουλος, Αθανασόπουλος, Γιακουμής, Βασιλόπουλος.

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ: Πετρομανιάτης, Καμαρινάκης (36’ Χιώτης), Σόφτης, Βρυώνης (36’ Σιαφάκας), Παπανικολάου, Δελφάκης (51’ Λεμπέσης), Παπαδόπουλος (57’ Φασουλής), Γ. Καλόμαλος (54’ Μούργος), Αντωνόπουλος, Π. Καλόμαλος (68’ Ιωαννίδης), Ζουζούνης (36’ Καλύβας).

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΟΣ – ΘΥΕΛΛΑ ΠΑΡΑΛΙΑΣ 5-0

Με γκολ που σημείωσαν οι Σακελλαρόπουλος (2), Γυφτοχρήστος (2) και Ρακιτζής, ο Μεσσηνιακός επιβλήθηκε 5-0 της Θύελλας Παραλίας προχθές το απόγευμα στο “Σταύρος Παπαδόπουλος”.

Οι “Πράσινοι” με την παραπάνω νίκη έφτασαν τις 5 σε ισάριθμα παιχνίδια και συνεχίζουν στη κορυφή, την οποία μοιράζονται με τον Πανιώνιο.

Το ματς διαιτήτευσαν οι Ταβουλαρέας, Π. Νικολόπουλος, Τσαβδαρίδης.

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΟΣ: Σακκάς, Πατρίκης, Κολοκάθης, Σακελλαρόπουλος, Χριστόπουλος, Φωτόπουλος, Γυφτοχρήστος, Αναστασόπουλος, Μουστάκας, Κουτσαντώνης, Φυκούρας. Στον πάγκο ήταν οι Νινιός, Σολωμάκος, Ρακιτζής, Χαρίτος, Κατσίποδας.

ΘΥΕΛΛΑ ΠΑΡ.: Φίλιος, Μπαρδουνιώτης, Βρεττάκος, Αγγουράς, Ε. Μερκούρης, Μπάκας, Ελευθεράκης, Γ. Ξυνός, Θ. Μερκούρης, Νικολόπουλος, Κουφαλάκος. Στον πάγκο ήταν οι Στεφανέας, Ι. Ηλιόπουλος, Λιαπάκης, Ν. Ηλιόπουλος, Κορομηλάς, Τάγαρης, Βεργινάδης.

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

(σε 5 αγώνες)

1.Μεσσηνιακός 18-2 15

-. Πανιώνιος 23-3 15

-. Εράνη 29-4 15

4. Παλαίμαχοι Πύλου 174 13

5. Πράσινα Πουλιά 7-8 8

6. Εθνικός Μελιγαλά 11-10 5

7. Απόλλωνας Καλ. 7-10 4

8. Παλαίμαχοι Γαργαλιάνων 4-10 3

-. Ομόνοια 4-10 3

10. Θύελλα Παραλίας 10-29 2

11. Ατρόμητος Πλατύ 2-16 0

-. Πάμισος 1-29 0

* Εναν αγώνα λιγότερο έχουν Ομόνοια και Γαργαλιάνοι.

ΕΠΟΜΕΝΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

(Δευτέρα 14 Μαΐου)

Πράσινα Πουλιά – Απόλλων Καλαμάτας

Πανιώνιος – Παλαίμαχοι Γαργαλιάνων

Εθνικός Μελιγαλά – Ατρόμητος Πλατύ

Παλαίμαχοι Πύλου – Μεσσηνιακός

Θύελλα Παραλίας – Πάμισος

Ομόνοια – Εράνη

eleftheriaonline | notosport

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button