Ελλάδα

Κρήτη: Άρπαξαν ενάμιση τόνο ελαιόλαδο από δυο σπίτια

Οι κακοποιοί περίμεναν πρώτα να αποκοιμηθεί το ζευγάρι των ηλικιωμένων ενοίκων του ενός σπιτιού κι έπειτα διέρρηξαν την αποθήκη

Έρμαια στις διαθέσεις συμμοριών διαρρηκτών που δρούν ανεξέλεγκτοι είναι τα σπίτια στην  ευρύτερη περιοχή του Ηρακλείου. Μόνο στην περιοχή του Νιπιδιτού στον δήμο Μινώα Πεδιάδος, οι “φαντομάδες” χτύπησαν δυο φορές τα ξημερώματα της Πέμπτης και άρπαξαν δοχεία με ενάμισι τόνο ελαιολάδου!

Οι κακοποιοί περίμεναν πρώτα να αποκοιμηθεί το ζευγάρι των ηλικιωμένων ενοίκων του ενός σπιτιού κι έπειτα διέρρηξαν την αποθήκη του σπιτιού τους, από το οποίο άρπαξαν ανενόχλητοι τα δοχεία στα οποία είχαν απθηκευμένα γύρω στα 400 κιλά ελαιολάδου!

Στη συνέχεια, παραβίασαν και την αποθήκη του εξοχικού ενός ξενοδόχου που μένει στην Ελούντα και “ρούφηξαν” άλλον ένα τόνο λάδι από τα δοχεία του, αξίας άνω των 4.000 ευρώ!
Οι ένοικοι των δυο σπιτιών κατήγγειλαν τις κλοπές στην τοπική Αστυνομία που ερευνά για να εντοπίσει τους δράστες και σχημάτισε δικογραφίες σε βάρος αγνώστων.

Ωστόσο, τα αλλεπάλληλα κρούσματα διαρρήξεων στην περιοχή έχουν θορυβήσει τους κατοίκους, που ζητούν πιο εμφανή και ουσιαστική αστυνομική παρουσία.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button