Αστυνομικά

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στη σήραγγα Καλογερικού λόγω έργων

Από τη Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Πελοποννήσου ανακοινώνεται ότι έχουν προγραμματιστεί κυκλοφοριακές ρυθμίσεις, σε τμήμα του αυτοκινητόδρομου Κόρινθος- Τρίπολη- Καλαμάτα και κλάδος Λεύκτρο- Σπάρτη, και ειδικότερα εντός της σήραγγας Καλογερικού / κατεύθυνση προς Καλαμάτα.

Ο Διευθυντής της Διεύθυνσης Αστυνομίας Αρκαδίας αποφασίζει:

1. Τις παρακάτω προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στο τμήμα του Αυτοκινητόδρομου Κόρινθος – Τρίπολη-Καλαμάτα και κλάδο Λεύκτρο – Σπάρτη και ειδικότερα: από την χ/θ 168,400 έως και την χ/θ 169,300 (σήραγγα Καλογερικού/ κατεύθυνση προς Καλαμάτα)

Από την Δευτέρα (24-9-2018) και ώρα 09.00 έως την Παρασκευή (28-9-2018) και ώρα 16.00, παράκαμψη της κυκλοφορίας προς Καλαμάτα και μετάθεσή της στον κλάδο της σήραγγας της κατεύθυνσης προς Αθήνα (Καλογερικό Α)

Από τον κλάδο αυτό, θα εξυπηρετηθούν αμφότερες οι κατευθύνσεις, σε μία λωρίδα κυκλοφορίας έκαστη (contraflow).

2. Η «ΜΟΡΕΑΣ Α.Ε.», υποχρεούται για την τοποθέτηση και συντήρηση της απαιτούμενης οδικής σήμανσης, καθώς επίσης να λαμβάνει όλα τα απαραίτητα μέτρα που απαιτούνται για την ομαλή και ασφαλή διεξαγωγή της κυκλοφορίας των οχημάτων, σύμφωνα με το άρθρο 9 του Ν. 2699/99 (Κ.Ο.Κ.).

3. Οι παραβάτες της παρούσας διώκονται και τιμωρούνται σύμφωνα με τις διατάξεις του Ν. 2696/1999 (Α-57) ως τροποποιήθηκε με το Ν. 3542/2007 «Περί κυρώσεως του Κ.Ο.Κ.»

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button