ΚυπαρισσίαΤοπικά Νέα

Κυπαρισσία: Αναβλήθηκε η δίκη Παππά για παράβαση της νομοθεσίας περί προστασίας του περιβάλλοντος

δικ-κυπ


Στο Δικαστικό Μέγαρο Κυπαρισσίας βρέθηκε χθες, για ακόμη μια φορά, ο Αλέξανδρος Λυκουρέζος.

Για τις 22 Μαρτίου 2018 αναβλήθηκε, χθες το πρωί, από το Τριμελές Πλημμελειοδικείο Κυπαρισσίας η εκδίκαση της υπόθεσης για την παραβίαση του νόμου1650/86 «Για την προστασία του περιβάλλοντος» από τον επιχειρηματία Πέτρο Παππά και Αλέξανδρο Παππά στην περιοχή της Ελαίας του Κυπαρισσιακού Κόλπου, όπου η περιοχή είναι χαρακτηρισμένη Natura.

Η δίκη αναβλήθηκε καθώς ένας εκ των συνηγόρων υπεράσπισης δεν μπορούσε να παραστεί στο δικαστήριο καθώς δεν υπήρχε εξουσιοδότησή από τους κατηγορουμένους.

Να σημειωθεί ότι ο επιχειρηματίας Πέτρος Παππάς κρίθηκε αθώος στις 29 Ιανουαρίου 2017 από το Μονομελές Δικαστήριο Κυπαρισσίας ως προς τις δύο από τις τρεις κατηγορίες που είχαν ασκηθεί εναντίον του αρχικά, καθώς το δικαστήριο τότε έκανε δεκτό το αίτημα της υπεράσπισης για ακύρωση του κλητήριου θεσπίσματος που αφορούσε την κατηγορία της υποβάθμισης του περιβάλλοντος. Έτσι, ο επιχειρηματίας τότε αθωώθηκε για την καταπάτηση δημοσίου κτήματος και αυτή της παράνομης υλοτόμησης για την κοπή δύο πεύκων. Ωστόσο, κατατέθηκε από την εισαγγελία νέο κλητήριο θέσπισμα που αφορά την κατηγορία της υποβάθμισης του περιβάλλοντος.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button