ΑθλητικάΚυπαρισσία

Κυπαρισσία: Με εντυπωσιακή εκδήλωση έκλεισε την αγωνιστική του σεζόν το Κέντρο Άθλησης & Προαγωγής Υγείας

Με μια εντυπωσιακή εκδήλωση έκλεισε την αγωνιστική του σεζόν το Κέντρο Άθλησης & Προαγωγής Υγείας (PANTAGYM).

Στην παραλία Κυπαρισσίας στο κέντρο ΕΝ ΠΛΩ πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση στις 26 Ιουνίου με παρουσία μελών και φίλων του Συλλόγου.

Στις προαγωγικές εξετάσεις εγχρώμων ζωνών πήραν μέρος οι μικροί αθλητές του PANTAGYM με άρτια τεχνική κατάρτιση και καταχειροκροτήθηκαν.

Ο κύριος σκοπός του  PANTAGYM είναι να γίνει ο αθλητισμός τρόπος ζωής για τους αθλητές του,μέσω του Ολυμπιακού Ταεκβοντό.

Εξεταστής ήταν ο Κύριος Βάϊος Κουκουλέτσος  όπου κατάγετε από την Καρδίτσα είναι κάτοχος μαύρης ζώνης 7 DAN  ,εξεταστής της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Taekwondo << KUKKIWON>> ,καθώς είναι και καθηγητής αυτοάμυνας της σχολής αστυφυλάκων, τις στρατονομίας
και προπονητής  τριών σχολών ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ σε Καρδίτσα,Λάρισα και Βόλο.

Το ΔΣ του Κέντρου Άθλησης και Προαγωγής Υγείας και ο προπονητής του συλλόγου Πανταζέλος Κωνσταντίνος θέλουν να συγχαρούν όλα τα παιδιά για τις επιτυχίες τους και για την πρόοδο τους και να πουν ένα μεγάλο ευχαριστώ στους γονείς που εμπιστεύονται τα παιδιά τους στο Pantagym εύχοντας  σε όλους Καλό Καλοκαίρι.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button