ΚυπαρισσίαΤοπικά Νέα

Επίσκεψη Βαγγ. Ξυγκώρου στην Κυπαρισσία

 

ΞΥΓΚΩΡΟΣ-2-702x336


Επίσκεψη με συνάντηση των στελεχών στην περιοχή της Κυπαρισσίας πραγματοποίησε ο υποψήφιος Πρόεδρος για το Επιμελητήριο Μεσσηνίας Βαγγέλης Ξυγκώρος που συμμετέχει στις εκλογές με το νέο συνδυασμό «Μεσσηνία – Καινοτομία».

Ο επιτυχημένος επιχειρηματίας είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με μέλη του Επιμελητηρίου  και υποψήφιους και φίλους του συνδυασμού, με σκοπό την ανταλλαγή απόψεων, την καταγραφή προβλημάτων που αντιμετωπίζει ο εμπορικός και επιχειρηματικός κόσμος της Τριφυλίας, μέσα σε ένα ενωτικό ζεστό κλίμα από επαγγελματίες όλων των κλάδων και δραστηριοτήτων.

ΜΕ ΘΕΤΙΚΟ ΜΗΝΥΜΑ ΣΤΟΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟ ΚΟΣΜΟ ΤΗΣ ΤΡΙΦΥΛΙΑΣ

Μάλιστα για άλλη μια φορά ο υποψήφιος πρόεδρος Βαγγέλης Ξυγκώρος έστειλε θετικό μήνυμα προς τον επιχειρηματικό κόσμο, μακριά από αντιπαλότητες και άγονες συγκρούσεις για το Επιμελητήριο Μεσσηνίας. Ιδιαίτερη έμφαση δόθηκε στην διαρκή υποστήριξη του επιχειρηματικού κόσμου μετά τις εκλογές από το Επιμελητήριο, καθώς δεν θα υπάρχουν νικητές και ηττημένοι και το κύριο μέλημά του θα είναι η ανασυγκρότηση του Επιμελητηρίου, με στήριξη της Μεσσηνίας που οφείλει να «ποντάρει» και να αποδείξει την εξωστρέφειά της.

Στην συζήτηση έλαβαν μέρος εκπρόσωποι από γειτονικές περιοχές με κύριο γνώρισμα τους νέους ανθρώπους που πλαισιώνουν τον συνδυασμό που αποκτά τεράστια δυναμική μετά την υποψηφιότητα του Βαγγέλη Ξυγκώρου, ενός νέου επιχειρηματία με ήθος και καινοτόμες ιδέες, σύμφωνα με την επισήμανση και των υποψηφίων του και της Μεσσηνιακής επιχειρηματικής κοινότητας εν γένει. Μάλιστα είναι καθολική η αναγνώριση της ποιοτικής διαφοράς με τον άλλο συνδυασμό που «σπεύδει» σε πρακτικές μεθόδους που… έρχονται από το παρελθόν.  Τέλος, ο ίδιος εμφανίστηκε ενημερωμένος και  πολύ καλός γνώστης των  προβλημάτων της περιοχής, αλλά και των ζητημάτων της τοπικής αγοράς που, δυστυχώς, διαιωνίζονται για χρόνια τα γνωστά σε όλους προβλήματα. Ο ίδιος στις παρεμβάσεις και τις συναντήσεις του τονίζει ότι το Επιμελητήριο θα πρέπει να σταθεί στην πράξη δίπλα σε κάθε επιχειρηματία και επαγγελματία που έχει ανάγκες και αντιμετωπίζει ειδικά προβλήματα. Κάλεσε όλους να μεταφέρουν το μήνυμα της ανανέωσης, της καινοτομίας και της αλληλεγγύης ώστε οι επιχειρήσεις να αντέξουν και να ξεπεράσουν την κρίση και την έλλειψη ρευστότητας.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button