Ελλάδα

«Κόλαση» κατά τη μεταφορά του δολοφόνου της 13χρονης – Οργή από Ρομά (Video)

Την Πέμπτη θα απολογηθεί ο 34χρονος κρεοπώλης, που κατηγορείται για τη δολοφονία της 13χρονης Ρομά στην Αμφισσα, ο οποίος ζήτησε και πήρε προθεσμία.
Η μεταγωγή του από τη Λαμία στην Αμφισσα έγινε κάτω από δρακόντεια μέτρα ασφαλείας. Τόσο έξω από το κτίριο της αστυνομικής διεύθυνσης όσο και έξω από το κτίριο των δικαστηρίων είχαν παραταχθεί ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις, από όλους του νομούς της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας.
Εξω από το δικαστήριο, μια ομάδα Ρομά περίμενε τον κατηγορούμενο, απειλώντας με επεισόδια, ενώ πολύ κοντά είχαν συγκεντρωθεί κάτοικοι και δεν έλειψαν οι μεταξύ τους αντεγκλήσεις.
Εξαιτίας αυτής της έντασης, εκτιμήθηκε ότι ήταν επικίνδυνη η μεταφορά του κατηγορουμένου στα δικαστήρια, Ετσι, σύμφωνα με το ΑΠΕ, εισαγγελέας και ανακριτής- για λόγους ασφαλείας- μετέβησαν στο αστυνομικό μέγαρο της Φωκίδας, ενώπιον των οποίων ο κατηγορούμενος ζήτησε και πήρε διήμερη προθεσμία ν΄ απολογηθεί.
Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο φερόμενος ως δράστης εμφανίστηκε μετανιωμένος σε εισαγγελέα και ανακριτή για την αποτρόπαιη πράξη του.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button