Δήμος ΚαλαμάταςΤοπικά Νέα

Λαμπρός o Εορτασμός της Πολιούχου της Καλαμάτας Παναγίας Υπαπαντής

αρουσία Παυλόπουλου- Μητσοτάκη- Σαμαρά – Κατρούγκαλου- Χαρίτση – Λεβέντη
Με σύμμαχο τον καιρό η Καλαμάτα γιόρτασε σήμερα την πολιούχο της πόλης Παναγία Υπαπαντής.

Ο εορτασμός έγινε παρουσία εννέα Μητροπολιτών, του Προέδρου της Δημοκρατίας Προκόπη Παυλόπουλου, του προέδρου της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκου Μητσοτάκη- του προέδρου της Ένωσης Κεντρώων Βασίλη Λεβέντη, του πρώην Πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά.

Ακόμα στην Καλαμάτα βρέθηκαν ο Αναπληρωτής Υπουργός Εξωτερικών Γιώργος Κατρούγκαλος, ο Αναπληρωτής Υπουργός Οικονομίας Αλέξης Χαρίτσης, οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ Πέτρος Κωνσταντινέας, Γιώτα Κοζομπόλη, η βουλευτής του Κινήματος Έφη Χριστοφιλοπούλου και από τη Χρυσή Αυγή ο Ηλίας Παναγιώταρος.

Πέρα από τους παραπάνω στην Καλαμάτα βρέθηκε πλήθος Αυτοδιοικητικών παραγόντων καθώς και εκπρόσωποι των Ενόπλων Δυνάμεων και των Σωμάτων Ασφαλείας.

Η περιφορά της εικόνας ξεκίνησε λίγο μετά τις 11 το πρωί και μέσω των οδών Υπαπαντής, 23ης Μαρτίου, Αριστομένους, Καίσαρη και Φαρών επέστρεψε στο ναό όπου πλήθος πιστών συμμετείχε παρακολούθησε την περιφορά της εικόνας.

 

tharrosnews.gr

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button