ΓαργαλιάνοιΤοπικά Νέα

«Λευκή Νύχτα» στη Μαραθόπολη για περισσοτέρους από 350 Ιταλούς! [εικόνες]

 

0


Μαγευτικό ηλιοβασίλεμα με θέα τη Νήσο Πρώτη, περίπατο στον πεζόδρομο Μαραθόπολης, φαγητό και διασκέδαση… περιελάβανε η χθεσινή ημέρα για 350 και πλέον τελειόφοιτους φοιτητές Ιταλικών Κολλεγίων.

Ένα ακόμη καλοκαιρινό event πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Παρασκευής στη γραφική Μαραθόπολη, όπου 350 τελειόφοιτοι φοιτητές κολλεγίων της Ιταλίας, στα πλαίσια γνωριμίας με την εταιρεία που θα εργαστούν, «περιπλανήθηκαν» λίγο μετά τις 8 το βράδυ στον πεζόδρομο φορώντας όλοι τους λευκά ρούχα δημιουργώντας την «δική τους» λευκή νύχτα!

Όλοι τους διαμένουν στην ξενοδοχειακή μονάδα της Costa Navarino και χθες είχαν την ευκαιρία να βρεθούν στη Μαραθόπολη. Οι ψαροταβέρνες «Μαϊστράλι» και «Ο Αργύρης» φόρεσαν για ακόμη μια φορά τα καλά τους και υποδέχτηκαν τους φιλοξενούμενους, ενώ μετά το φαγητό ακολούθησε διασκέδαση μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες στο «Alabatross Sea Side Café Bar».

1

2

3

4

5

6

φωτο: Γιάννης Μπαντές

Σχετικά Άρθρα

Ενα Σχόλιο

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button