Τοπικά Νέα

Λεωφορεία από την Καλαμάτα για το συλλαλητήριο της Τρίπολης

Τη μετάβαση των εργαζομένων από την Καλαμάτα και ευρύτερα τη Μεσσηνία στην Τρίπολη, για τη συμμετοχή στο συλλαλητήριο ενάντια στο «Περιφερειακό Αναπτυξιακό Συνέδριο», που έχουν οργανώσει η κυβέρνηση και η Περιφέρεια Πελοποννήσου, οργανώνουν το Συνδικάτο Οικοδόμων και Συναφών Επαγγελμάτων, το Συνδικάτο Υπαλλήλων στον Ιδιωτικό Τομέα και το Σωματείο Εργαζομένων στις ΔΕΥΑ Μεσσηνίας. Το συλλαλητήριο θα γίνει την Τρίτη το απόγευμα, δεύτερη ημέρα του συνεδρίου, οπότε και θα μιλήσει ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας. Λεωφορεία θα φύγουν από την Καλαμάτα στις τέσσερις το απόγευμα της Τρίτης…

Όσοι ενδιαφέρονται να μεταβούν με τα λεωφορεία στην Τρίπολη προκειμένου να συμμετέχουν στο συλλαλητήριο πρέπει να επικοινωνήσουν με τους υπευθύνους καλώντας τον τηλεφωνικό αριθμό 6988926099. Η αναχώρηση θα γίνει από την πλατεία της Υπαπαντής.

Τον κεντρικό συντονισμό του συλλαλητηρίου έχουν το Σωματείο Εργαζομένων στην Ενέργεια των Νομών της Πελοποννήσου, το Σωματείο Εργαζομένων στις Εμπορικές Επιχειρήσεις και Υπηρεσίες, στα Καταστήματα και τις Ανώνυμες Εταιρίες της Αρκαδίας, το Παναρκαδικό Συνδικάτο Τεχνεργατών Οικοδόμων και η Ομοσπονδία Αγροτικών Συλλόγων Πελοποννήσου.

Όπως σημειώνεται σε κοινή ανακοίνωση των συντονιστών, «καλούμε όλους τους εργαζόμενους, άνεργους, συνταξιούχους, όλους τους αυτοαπασχολούμενους και μικρομεσαίους αγρότες, τη νεολαία και τις γυναίκες των λαϊκών στρωμάτων να συμμετάσχουν μαζικά στο παραπάνω συλλαλητήριο για να εκφράσουν τη εναντίωσή τους στην δήθεν «δίκαιη ανάπτυξη» που προβάλλει η κυβέρνηση η οποία εξυπηρετεί μόνο την κερδοφορία των μεγάλων επιχειρηματικών ομίλων και καταστρέφει τους εργαζόμενους και τα άλλα λαϊκά στρώματα».

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button