Αστυνομικά

Ληστεία στην Κόρινθο, κλοπή στη Μεσσήνη

  • Εξιχνιάστηκε ύστερα από έρευνα του Αστυνομικού Τμήματος Μεσσήνης, μία περίπτωση κλοπής σε βάρος αλλοδαπού, που είχε γίνει την 14.3.2018, στη Μεσσήνη. Για την υπόθεση αυτή, σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος μίας 27χρονης, για κλοπή.
  • Σε εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες των αστυνομικών Αρχών, για την εξιχνίαση υπόθεσης ληστείας, η οποία έγινε σήμερα (16.3.2018) το πρωί, στα Εξαμίλια Κορινθίας, όταν άγνωστοι δράστες ακινητοποίησαν όχημα φυναίκας και με τη χρήση σωματικής βίας, αφαίρεσαν από αυτό, την τσάντα της, η οποία περιείχε χρήματα και κινητό τηλέφωνο, ενώ στη συνέχεια τράπηκαν σε φυγή και αναζητούνται. Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Ασφαλείας Κορίνθου.
  • Συνελήφθη, σήμερα (16.3.2018) τις πρώτες πρωινές ώρες, στο Ναύπλιο, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης (ΔΙ.ΑΣ.) Αργολίδας, ένας 24χρονος, γιατί κατείχε μικροποσότητα κάνναβης, η οποία κατασχέθηκε. Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Ασφαλείας Ναυπλίου.
  • Συνελήφθη χθες (15.3.2018) το απόγευμα, στο Ναύπλιο, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας, 41χρονος αλλοδαπός, υπήκοος Αλβανίας, γιατί σε βάρος του εκκρεμούσε Ένταλμα Σύλληψης του Ανακριτή Ηλείας, για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπής.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button