ΚυπαρισσίαΠολιτιστικά - Εκδηλώσεις

«λᾶας» Festival στο «Τρενοτεχνείον», στην Κυπαρισσία

Το «Τρενοτεχνείον», ο χώρος πολιτισμού που δημιούργησε ο ηθοποιός Νίκος Καλογερόπουλος και που χρόνια τώρα αποτελεί μια κοιτίδα πολιτισμού στην Κυπαρισσία και τις γύρω περιοχές, προσφέρει και εφέτος πλήθος πολιτιστικών εκδηλώσεων και πιο συγκεκριμένα το «λᾶας» festival, διάρκειας τριών ημερών, όπου το κοινό θα έχει την ευκαιρία να παρακολουθήσει μία συναυλία με καθιερωμένα αλλά και ανερχόμενα ελληνικά συγκροτήματα της ελληνικής metal σκηνής,καθώς και δύο θεατρικές παραστάσεις, μέσα σε ένα απίστευτα όμορφο πολυχώρο, μόλις 2,5 λεπτά από τη θάλασσα, με δυνατότητα ελεύθερου camping, κρύα μπίρα, φαγητό, merchandise, δωρεάν parking, μόνο 2,5 ώρες από την Αθήνα, στην πανέμορφη Κυπαρίσσια, δημιουργώντας μια ιδανική ευκαιρία απόδρασης για το κοινό.

Πιο συγκεκριμένα, στις 24 Ιουλίου, οι RawInSect, οι AHERUSIA και οι NochnoyDozor, τρία συγκροτήματα με ιδιαίτερα χαρακτηριστικό ήχο και πορεία, θα παρουσιάσουν τη δουλειά τους στο κοινό που τους ακολουθεί φανατικά αλλά και στη γύρω περιοχή προσφέροντας μια διαφορετική ακουστική εμπειρία.

Στις 25 Ιουλίου το κοινό θα έχει την ευκαιρία να απολαύσει τη νέα δουλειά της θεατρικής ομάδας «AHERUSIA», την απολαυστική κωμωδία του Ηλία Καπετανάκη «Βεγγέρα», σε σκηνοθεσία Γιώργου-Βορέα Μελά.

Την τελευταία μέρα, στις 26 Ιουλίου, η θεατρική ομάδα «AHERUSIA» θα παρουσιάσει την εξαιρετική παράσταση «Προμηθέας-Εφτά αρχές στο να είναι κανείς ανίκητος», σε σκηνοθεσία Γιώργου-Βορέα Μελά, η οποία παρουσιάστηκε τον χειμώνα με εξαιρετική επιτυχία στην Αθήνα, στο «Θέατρο της Ημέρας».

Το «λᾶας» festival, ήρθε για να ριζώσει, να προσφέρει, να συσπειρώσει, να κάνει ανθρώπους να επικοινωνήσουν μεταξύ τους. Σας περιμένουμε στο «Τρενοτεχνείον» , στις 24, 25 και 26 Ιουλίου, στην πανέμορφη Κυπαρισσία.

Είσοδος: 10 €

Ώρα έναρξης: 20:00

Τιμή εισόδου για όλες τις ημέρες του «λᾶας» festival και δωρεάν διαμονή(ελεύθερο campingχωρίς παροχή σκηνής) στο χώρο με δωρεάν χρήση των εγκαταστάσεων(τουαλέτες, ντουζ): 30 ευρώ το τριήμερο ή 20 ευρώ η κάθε ημέρα.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button