ΓαργαλιάνοιΤοπικά Νέα

Μέσα σε κλίμα Φιλίας και Αλληλεγγύης η κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας της Ένωσης Γυναικών Λεύκης [εικόνες]

Xαρούμενα, όπως πάντα, με σεβασμό στην παράδοση και σε πολύ ζεστή ατμόσφαιρα η Ένωση Γυναικών Λεύκης, έκοψε την περασμένη Κυριακή την πρωτοχρονιάτικη πίτα της.

Φίλοι και μέλη του συλλόγου συναντήθηκαν για μια ακόμη φορά, ν’ ανταλλάξουν δώρα και ευχές για την νέα χρονιά. Πίτες παραδοσιακές, σπιτικά γλυκά και πολλά δώρα μοιράστηκαν σε όλους μαζί με τις ευχές των γυναικών της Λεύκης. Τα φετινά δώρα αγοράστηκαν, σε μια κίνηση αλληλεγγύης και στήριξης προς τα καταστήματα της περιοχής, , ενώ οι καταστηματάρχες προσέφεραν με την σειρά τους τα δικά τους δώρα σαν δείγμα στήριξης του συλλόγου.
Tην πρώτη πίτα την έκοψε ο εκπρόσωπος του Δήμου Τριφυλίας, αντιδήμαρχος κ. Ιωάννης Κατσούλας, ενώ για τις επόμενες δυο πίτες, η πρόεδρος του Συλλόγου κ. Διονυσία Χρυσομπόλη , κάλεσε τις προέδρους των συλλόγων που παραβρέθηκαν, την Κ. Λουκία Πρεβεζάνου, πρόεδρο του πολιτιστικού συλλόγου Γαργαλιάνων, και την κ. Ελίζα Βλαχαδάμη ,πρόεδρο του συλλόγου χορωδίας η ‘ΠΟΛΥΜΝΙΑ’ , για να τις κόψουν, συμβολίζοντας έτσι την αλληλεγγύη μεταξύ των συλλόγων, αλλά και την ένωσή τους για ωφέλημα έργα ,συνεργασία και ομόνοια ,που τόσο έχουμε ανάγκη.

Τέλος οι γυναίκες της Λεύκης έστειλαν τις ευχές τους στους συγχωριανούς που ζουν μακριά ,αλλά που έχουν πάντα στην καρδιά τους με αγάπη το μικρό χωριό τους.

Χρόνια πολλά και καλά σε όλους, πάντα με υγεία, πάντα με χαρές!

 

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button