Πολιτική

Μίλτος Χρυσομάλλης: Ο Ρουβίκωνας ανέλαβε την προστασία του κυρίου Τσίπρα

Αλήθεια, τί θα μπορούσε να σκεφτεί κανείς; Τί θα μπορούσε να συμπεράνει κάποιος αν άκουγε ότι μια αντιεξουσιαστική οργάνωση απειλεί ευθέως τον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης;

Είναι πρωτοφανές στα μεταπολιτευτικά χρονικά, μια δήθεν επαναστατική οργάνωση, μια οργάνωση που υποτίθεται ότι βρίσκεται απέναντι στην εξουσία να απειλεί τον εν δυνάμει πρωθυπουργό. Προφανώς οι μπαχαλάκηδες του Ρουβίκωνα θεωρούν αντίπαλό τους τον Κ. Μηστοτάκη και σύμμαχό τους τον Α. Τσίπρα.  Γνωρίζουν, φαίνεται, ότι η αυριανή κυβέρνηση της ΝΔ θα βάλει τέλος στην… επαναστατική τους γυμναστική και θα οδηγηθούν εκεί που τους αρμόζει, εξ ου και η επιχείρηση τρομοκράτησης του Κυριάκου Μητσοτάκη.

Είναι ηλίου φαεινότερο ότι η κυβέρνηση της ΝΔ δεν θα θεωρεί τους  Ρουβίκωνες «μωρά που… μπουσουλάνε», όπως μας πληροφόρησε πρόσφατα ο υπουργός προστασίας του «Αλήτη».

Ή… ακτιβιστές όπως τους αποκάλεσε ο πρόεδρος της Βουλής, όταν «μπούκαραν» στο κοινοβούλιο κι αντί να τους συλλάβει, τους  έστειλε σπίτια τους με περιπολικά.

Ή «δικά τους παιδιά», όπως δήλωσε ανερυθρίαστα ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ.

Βλέπουν ότι ο Κ. Μητσοτάκης θα τους «ταράξει στην νομιμότητα» και θα τους «οδηγήσει» εκεί που πρέπει και σίγουρα όχι σπίτι τους με το περιπολικό σε χρήση ταξί και σπεύδουν να τον εκφοβίσουν .

Νιώθουν ότι οι… ημέρες της αφθονίας τους είναι μετρημένες, γι αυτό κι ανέλαβαν να προστατεύσουν τη σημερινή κυβέρνηση και τον κ. Τσίπρα. Γι’ αυτό προσέτρεξαν  να υπερασπιστούν τους «δικούς τους» ανθρώπους. Γι’ αυτό απείλησαν ευθέως τον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Να γνωρίζουν, όμως, ότι η ΝΔ δεν απειλείται.  Καταδικάζει τη βία απερίφραστα χωρίς υποσημειώσεις από όπου κι αν προέρχεται και δεν φοβάται, ούτε εκβιάζεται.

Η ΝΔ με την ίδια γενναιότητα που ζητάει να τιμωρηθούν αυτοί που βιαιοπράγησαν εναντίον του κ. Μπουτάρη, ζητάει με την ίδια γενναιότητα να τιμωρηθούν κι αυτοί που καίνε και βανδαλίζουν και δεν τους χαϊδεύει τα αυτιά.

Δεν τηρεί δύο μέτρα και δύο σταθμά, όπως ο κύριος Τσίπρας.

Άλλα τί να περιμένεις από αυτούς που έβαλαν πλάτη για να καεί η Αθηνά το 2008, όπως είπε χθες από το βήμα της Βουλής ο Κυριάκος  Μητσοτάκης, ότι δεν θα στήριζαν τα συντρόφια τους;

Ας απολαύσουν, λοιπόν, όσο μπορούν ακόμη την ασυλία που τους προσφέρει η πρώτη φορά αριστερά, διότι σύντομα θα βρεθούν μαζί με τις απειλές τους στο φυσικό τους περιβάλλον. Πίσω από τα κάγκελα τη φυλακής που τόσο φοβούνται.

ΥΓ. Αν ο Γ. Μπουτάρης είπε αυτά που του αποδίδονται στο γνωστό βίντεο, τότε έχει κι αυτός παραβιάσει και μάλιστα κατάφωρα τον αντιρατσιστικό νόμο. Έχει αμφισβητήσει αναγνωρισμένη γενοκτονία (κατά των Ποντίων) και έχει προσβάλει τα θύματά της. Όχι πως αυτά που είπε δικαιολογούν τις βιαιοπραγίες σε βάρος του. Σε καμία περίπτωση.  Δικαιολογούν όμως απόλυτα την παραπομπή του για παραβίαση του αντιρατσιστικού νόμου.

 

Μίλτος Χρυσομάλλης,

Δρ. Πολιτικός Μηχανικός

Πολιτευτής ΝΔ Μεσσηνίας

Σχετικά Άρθρα

2 Σχόλια

  1. καταδικάζει την βία με τα τρικάκια ο Μίλτος, μάλιστα. Για την βία που υπέστη μια ολόκληρη χώρα από το κόμμα του, μούγκα ήταν όλα τότε υπέροχα και ελπίζει ότι θα ξανάρθουν να μας σώσουν από τους Ρουβίκωνες που είναι και το μεγαλύτερο πρόβλημα της χώρας. Μη φας, έχουμε γλαρόπσουπα. Αφού λοιπόν μας μιλά για βία ας διαβάσουμε την πραγματικότητα για να δούμε ποιος στην ασκεί πραγματικά.

    Τη Δευτέρα στις 30 του Απρίλη,δύο εργαζόμενοι στη καθαριότητα του δήμου Τήνου,σκοτώθηκαν από την πτώση απορριμματοφόρου,ενώ άλλος ένας κατέληξε στο νοσοκομείο. Σαν Ρουβίκωνας δεν έχουμε αυταπάτες. Για το λόγο αυτό σπεύσαμε στη νήσο της Τήνου,προκειμένου να ξεκαθαρίσουμε πως δεν είναι ατυχήματα,είναι δολοφονίες με υπεύθυνους που έχουν όνομα και επίθετο…Τέτοιος είναι και ο Γιάννης Σιώτος, ο νέος δήμαρχος Τήνου, ψυχοπαίδι της ΝΔ και επί χρόνια μεγαλοδικηγόρος στις Κυκλάδες. Το εν λόγω κάθαρμα,όπως μας ενημέρωσε εντός των δικαστικών αιθουσών,τα απορριμματοφόρα δεν υποχρεούνται να περνάνε Κτέο, ενώ στην ερώτηση τι έπραξαν για τις οικογένειες των αποθανόντων, μάθαμε από την αντιδήμαρχο,πως διέγραψαν μία κλήση του μεγάλου υιού του νεκρού για να διευκολύνουν οικονομικά την οικογένεια. Φυσικά από το πανηγύρι υποκρισίας,δεν έλειψαν οι μεσίστιες σημαίες και η κατάθεση στεφανιών. Έλειψε όμως η απονομή δικαιοσύνης,η πρόληψη και επιβολή νέων μέτρων και κυρώσεων,ώστε να σταματήσουν επιτέλους να πεθαίνουν οι εργαζόμενοι αυτής της χώρας.
    Αφού λοιπόν πραγματοποιήσαμε τη παρέμβαση μας για όλους τους παραπάνω λόγους, δεχτήκαμε και τις συνέπειες της αστικής δικαιοσύνης,η οποία έπειτα από προτροπή του συνηγόρου και Αδερφού του δημάρχου, επέλεξε να μας κρατήσει και για 2η ημέρα,αυτή τη φορά στα κρατητήρια της Σύρου. Ιδιαίτερη αναφορά αξίζει στο ότι μέλος της ομάδας συνελήφθη στην Αθήνα, όπου και κρατήθηκε ως ότου μεταφερθεί στον εισαγγελέα Σύρου.
    Παρ’ όλα αυτά,το σαθρό κατηγορητήριο απέτυχε παταγωδώς να στοιχειοθετηθεί ,με αποτέλεσμα την απαλλακτική απόφαση του δικαστηρίου. Κάτι τέτοιο όπως φάνηκε εκ των υστέρων,προκάλεσε σειρά αντιδράσεων στους φιλελεύθερους κύκλους του δημάρχου. Ήδη από την πρώτη μέρα της σύλληψης μας, ο κηφήνας Μητσοτάκης έτρεξε να προσδώσει τα συγχαρητήρια του στο Σιώτο για τη πολιτική βούληση που επέδειξε. Πόσο μάταια θα ήταν όμως όλα αυτά,όταν τα δικά τους δικαστήρια μας κρίνουν αθώους; Κάπως έτσι φτάσαμε στο σήμερα και τη κλήση του εισαγγελέα εφετών να ξαναδικαστούμε για το θανάσιμο αδίκημα της ρίψης φυλλαδίων. Ο άνθρωπος που δεν κάλεσε ούτε έναν από εκείνους που οδήγησαν συστηματικά έναν λαό στην ανέχεια με πληθώρα κακουργημάτων,καλεί το Ρουβίκωνα για ένα πλημμέλημα. Η νέα αυτή τακτική του κράτους να δικάζει ξανά και ξανά τους αγωνιστές,δεν πρόκειται να μείνει αναπάντητη.
    Κάθε φορά που θα πλήττονται οι άνθρωποι της τάξης μας,θα είμαστε εκεί. Όπου και αν χρειαστεί να φτάσουμε,όσες φορές και αν χρειαστεί να δικαστούμε.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button