Αθλητικά

Μαυρέας: “Με σοβαρότητα μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος” – Έμφαση στους νέους παίκτες

Δεν τα κατάφερε την προηγούμενη αγωνιστική ο Τέλλος Άγρας και έχασε με 1-0 από τον ΑΟ Διαβολιτσίου εκτός έδρας.

Ο προπονητής Αντώνης Μαυρέας, με δηλώσεις του, τονίζει τα εξής: «Ευχαριστούμε για την τέλεια φιλοξενία. Αντιμετωπίσαμε μία πολύ αξιόλογη ομάδα που για μένα δικαίως βρίσκεται στις υψηλές θέσεις τις βαθμολογίας! Δεν μπορώ να πω ότι έχω παράπονο από τα παιδιά. Όταν παίζεις με μια τόσο καλή ομάδα λίγο αν χάσεις τη συγκέντρωση σου το πληρώνεις. Κάτι τέτοιο έγινε στη φάση που δεχτήκαμε το γκολ. Μπορώ να πω ότι μετά το γκολ αντιδράσαμε, προσπαθήσαμε να παίξουμε ποδόσφαιρο με επιθετική σκέψη και πρωτοβουλία δυστυχώς δεν κάναμε κάτι που θα μας έδινε τουλάχιστον το βαθμό.

Ίσως χρειαζόμαστε κάτι παραπάνω και ιδιαίτερο για να φεύγαμε με κάτι θετικό από το Διαβολιτσι. Με την προσθήκη του Τριψα και Παπαθεοδωρου και φυσικά και τα άλλα αξιόλογα παιδιά που διαθέτουμε έχουμε γίνει ποιο ποιοτική στο παιχνίδι μας. Θέλουμε σίγουρα δουλειά και δεν σταμάτα ποτέ αυτό, πάντα πρέπει να δουλεύουμε».

Πολύ σημαντικό είναι ότι πλέον έχουν θέση στην ομάδα μας και τα μικρά μας παιδιά. Ο Αλεξανδρόπουλος ο οποίος είναι πολύ ποιοτικό παιδί και τα πάει περίφημα κ του ανήκει το μέλλον, ενώ έχουν σειρά και αλλά νέα παιδιά πχ Καλογερόπουλος, Αναστασόπουλος, Καφκης, Μαργιαννης, Λαππας. Τόπος στα νιάτα μας λοιπόν. Και πολύ σημαντικό στοιχείο είναι η ταύτιση φιλοσοφίας και στόχων του Προέδρου μας κ. Καλκαβουρα και της διοίκησης και του προπονητή, όλα πάνε όπως πλέον είχαμε σχεδιάσει.

Περνάμε πολύ όμορφα στην προπόνηση και σε ότι έχει να κάνει με την λειτουργία του Άγρα, θέλω να τονίζω πως υπάρχει πραγματική υγεία στην ομάδα μας και μέχρι τέλος έτσι θα πορευτούμε με πολύ κέφι και διάθεση όπως αρμόζει σε μια σοβαρή ομάδα».

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button