Τοπικά Νέα

Μεσσήνη: Φύτεψε χασίς γιατί του πούλαγαν… κοπριά γαϊδάρου

Οι χασισέμποροι της Μεσσήνης του πούλαγαν… κοπριά γαϊδάρου, και για να μην καπνίζει το σανό που αυτοί του πάσαραν, είπε να καλλιεργήσει τα δικά του φυτά χασίς στο μπαλκόνι του.

Αυτό ισχυρίστηκε στην απολογία του ένας 52χρονος Νησιώτης – ο οποίος καταδικάστηκε από το Μονομελές Εφετείο Κακουργημάτων σε φυλάκιση 2 χρόνων με τριετή αναστολή, γιατί καλλιεργούσε 60 χασισόδεντρα στη βεράντα του σπιτιού του, σε γειτονιά της Μεσσήνης.

Νωρίτερα η νύφη του κατέθεσε στο δικαστήριο ότι ο γαμπρός της είναι ψυχασθενής (σ.σ. ο κατηγορούμενος έχει δύο ψυχιατρικές πραγματογνωμοσύνες ότι πάσχει από σχιζοφρένεια παρανοϊκού τύπου και έχει νοσηλευτεί σε Ψυχιατρείο), ξέχασε να πάρει τα φάρμακά του, και μια μέρα του Ιουλίου του 2015 άρχισε να πετά έπιπλα και… γλάστρες χασίς από το μπαλκόνι στο δρόμο!

Οι αστυνομικοί της Δίωξης Ναρκωτικών Καλαμάτας και της ΟΠΚΕ βρήκαν στη βεράντα του σπιτιού του όσα φυτά είχαν σωθεί, ύψους από 20 έως 60 εκατοστά, σε γλάστρες κι ένα καφάσι. Ο κατηγορούμενος τα φρόντιζε με φουσκί και τα είχε δέσει με καλάμια, ενώ για να κρατάει μακριά τα… αδιάκριτα βλέμματα είχε κρεμάσει χαλιά και κουβέρτες στα κάγκελα του μπαλκονιού.

Στο μεταξύ, ο ίδιος στην απολογία του έπεσε σε παραλήρημα και μιλούσε ασυνάρτητα για σκευωρίες εναντίον του από το Στρατό και για… μαύρη μαγεία – ωστόσο το δικαστήριο δεν δέχτηκε τον ισχυρισμό της συνηγόρου του για να του αναγνωριστεί το ακαταλόγιστο, αλλά τον έκρινε ένοχο καλλιέργειας χασίς για δική του χρήση.

Ν.Κ.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button