Αστυνομικά

Μεσσήνιοι πέντε αστυνομικοί διευθυντές

Από Μεσσήνιους φαίνεται ότι θα διοικηθούν αρκετές αστυνομικές διευθύνσεις, καθώς μετά τις τελευταίες κρίσεις αρκετοί προήχθησαν σε αυτό το βαθμό. Αυτή τη στιγμή πέντε αξιωματικοί από τη Μεσσηνία έχουν το βαθμό του αστυνομικού διευθυντή και σήμερα αναμένεται η τοποθέτησή τους.
Αστυνομικός διευθυντής που διατήρησε το βαθμό του καθώς δεν κρινόταν φέτος είναι ο νυν αστυνομικός διευθυντής Μεσσηνίας, Παναγιώτης Πούπουζας, καθώς και ο Ηλίας Αξιοτόπουλος που υπηρετούσε με απόσπαση ως αστυνομικός υποδιευθυντής Λακωνίας και ο Χρήστος Καμπύλης που ηγείται της Αστυνομικής Διεύθυνσης Αρκαδίας.
Κατά τις προχθεσινοβραδινές κρίσεις των αστυνομικών υποδιευθυντών προήχθησαν στο βαθμό του αστυνομικού διευθυντή οι Παναγιώτης Μάνταλος που υπηρετεί στη Διεύθυνση ως υποδιευθυντής και Παναγιώτης Νάκης που υπηρετεί ως διοικητής Τροχαίας.
Σήμερα, λοιπόν, αναμένεται να γίνει η τοποθέτηση των αστυνομικών διευθυντών, αλλά και των ταξιάρχων, όπου θα ανακοινωθεί και ο νέος γενικός αστυνομικός διευθυντής Πελοποννήσου.
Β.Β.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button