Αθλητικά

Με αυτόν τον προπονητή έχουν μιλήσει οι επενδυτές του ΠΑΟ – Έδωσαν και τα χέρια;

Πολλά ακούγονται σχετικά με το πλάνο που υπάρχει από τους επενδυτές που ενδιαφέρονται για να μπουν στην ΠΑΕ Παναθηναϊκός, αν και εφόσον προχωρήσει το πλάνο που έχει σχεδιάσει ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος για το ΟΑΚΑ.

Ακόμα και για τον προπονητή που θα φέρουν στο Τριφύλλι έχουν ακουστεί διάφορα σενάρια, ωστόσο τίποτα στην παρούσα φάση δεν μπορεί να θεωρείται… κλεισμένο, ειδικά αυτή την περίοδο που η ομάδα αντιμετωπίζει ένα κάρο άλλα προβλήματα.

Πάντως, η αλήθεια είναι ότι έχουν γίνει κάποιες πρώτες -διερευνητικές- επαφές με υποψήφιους προπονητές, με τον Γιώργο Δώνη να βρίσκεται μέσα σε αυτούς.

Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες του sportdog.gr, ο Έλληνας τεχνικός έχει μιλήσει με τους επενδυτές που θέλουν να αγοράσουν τον Παναθηναϊκό (πιθανότητα με κάποιους εκπροσώπους τους) για την προοπτική να αναλάβει το Τριφύλλι στη νέα εποχή, χωρίς, πάντως, να έχουν συζητηθεί λεπτομέρειες.

Σε καμία περίπτωση δεν έγινε ουσιαστική επαφή, ούτε, φυσικά, υπήρξε καμία συμφωνία. Αντίθετα, ο Γιώργος Δώνης παρουσιάστηκε ιδιαίτερα επιφυλακτικός στην παρούσα φάση, χωρίς να έχει γίνει γνωστό με ποιον μίλησε συγκεκριμένα και τι του αποκάλυψε για όσα σχεδιάζονται για τον Παναθηναϊκό.

Πάντως, αυτό δε σημαίνει απολύτως τίποτα και όλα μπορεί να ανατραπούν ανά πάσα στιγμή και ανάλογα με τις εξελίξεις. Εξάλλου, αν και εφόσον προχωρήσει το πλάνο του Δημήτρη Γιαννακόπουλου, αναμένεται να γίνει συζήτηση και με τον Μαρίνο Ουζουνίδη, όπως σας έχουμε ξαναγράψει.

Όλα παραμένουν ανοιχτά και τίποτα δεν μπορεί να ειπωθεί με σιγουριά, όταν, μάλιστα, αυτή τη στιγμή ο σύλλογος κινδυνεύει ακόμα και με… υποβιβασμό.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button