ΑθλητικάΓαργαλιάνοι

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε το τουρνουά ακαδημιών για τα 65 χρόνια του Τέλου Αγρα! [εικόνες]

01


Με απόλυτη επιτυχία ολοκληρώθηκε σήμερα το μεσημέρι το τουρνουά ακαδημιών (κατηγορίες Κ-10 και Κ-13) στους Γαργαλιάνους για τα 65 χρόνια του Τέλου Άγρα, που διοργάνωσε η ομάδα του Τέλου Άγρα σε συνεργασία με το Δήμο Τριφυλίας και την υποστήριξη των επαγγελματιών των Γαργαλιάνων.

Παιδιά, αγόρια και κορίτσια, από 10 έως 13 ετών πλημμύρισαν τις εγκαταστάσεις του γηπέδου των Γαργαλιάνων για δύο μέρες παίζοντας ποδόσφαιρο. Στο τουρνουά συμμετείχαν συνολικά 6 ομάδες (Τέλος Άγρας, Χώρα, Τσικλητήρας Πύλου, Δόξα Πηγαδακίων (Ζάκυνθος), ΑΟΠΚ Πατίστα, Εθνικός Καλαμάτας) με αρκετές από αυτές να έχουν σε κάθε κατηγορία δύο γκρουπ. Έγιναν περίπου 15 αγώνες με περισσότερους από 100 αθλητές διαφόρων ηλικιών 10 έως 13 χρονών.

Στο πλαίσιο του τουρνουά το βράδυ του Σαββάτου πραγματοποιήθηκε ομιλία στη δημοτική βιβλιοθήκη των Γαργαλιάνων με θέμα τις ακαδημίες του ποδοσφαίρου και την ενσωμάτωση των παιδικών τμημάτων στην κύρια ομάδα ποδοσφαίρου με ομιλητές τους Νίκο Κακαλέτρη, Κώστα Παλαμάρα και τον προπονητή του Παναργειακού, Γιάννη Δουβίκα.

Στην κατηγορία Κ-10 συμμετείχαν οι ομάδες Τέλος Άγρας, Πατίστα, Δόξα Πηγαδακίων 2, Τσικλητήρας Β, Δόξα Πηγαδακίων 1 και Εθνικός Καλαμάτας. Στην κατηγορία Κ-13 συμμετείχαν οι ομάδες Τέλος Άγρας, Δόξα Πηγαδακίων, Χώρα, Πατίστα και Τσικλητήρας Β. Οι αγώνες ξεκίνησαν χθες Σάββατο στις 8.30 π.μ. ενώ το τουρνουά ολοκληρώθηκε σήμερα Κυριακή. Στις 11.00 π.μ. ξεκίνησε ο μεγάλος τελικός στην Κ-10 , όπου βρήκε τροπαιούχο στα πέναλτι την ομάδα της Πύλου (κανονική διάρκεια 1-1) και στις 12.00 π.μ. έγινε η σέντρα στον τελικό της κατηγορίας Κ-13 μεταξύ του ΑΟΠΚ Πατίστα και της Δόξας Πηγαδακίων, όπου βρήκε νικήτρια με σκορ 1-0 την ομάδα της Καλαμάτας.

Τελική κατάταξη  Κ10

1. Τσικλητήρας Πύλου 1-1 (πεναλτι)

2. Δόξα Πηγαδακίων 2

3. Τέλος Αγρας

4. Εθνικός Καλαμάτας

5. Δόξα Πηγαδακίων 1

6. ΑΟΠΚ Πατίστα

Τελική κατάταξη Κ13

1. ΑΟΠΚ Πατίστα 1-0

2. Δόξα Πηγαδακίων

3. Χώρα

4. Τσικλητήρας

5. Τέλος Άγρας

Την λήξη όλων των ποδοσφαιρικών αγώνων του τουρνουά ακολούθησαν οι βραβεύσεις με τους ποδοσφαιριστές όλων των ομάδων να παίρνουν από ένα μετάλλιο καθώς στο συγκεκριμένο τουρνουά δεν υπάρχουν νικητές και ηττημένοι και μόνος νικητής είναι ο αθλητισμός και τα ίδια παιδιά που συμμετέχουν σε αυτό, προσφέροντας σε όλους μας εικόνες ποδοσφαιρικής υγείας. Βραβέυσεις έγιναν από τον πρόεδρος του Τέλου Άγρα κ Παναγιώτη Καλκαβούρα, από τον Αντιπ΄ροεδρος της ΕΠΣ Μεσσηνίας κ. Άγγελο Γεωργιόπουλο, από τον Πρόεδρο της Κοινωφελούς Επιχείρησης του δήμου Τριφυλίας κ. Ανδρέα Μπουγά και παράγοντες των σωματείων που συμμετείχαν στο τουρνουά. Να σημειώσουμε πως αναμνηστικές πλακέτες δόθηκαν στους Δημάρχους Τριφυλίας, Πύλου- Νέστορος και Ζακύνθου από την ομάδα του Τέλου Άγρα για την προσφορά τους στο ποδόσφαιρο.

01

02 03

04

05

06

07

08

09

10

11

12

13

14

15

16

17

18

19

Σχετικά Άρθρα

Ενα Σχόλιο

  1. ΑΝΤΙ ΝΑ ΒΡΑΒΕΥΣΟΥΝ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΕΣ ΠΑΡΑΓΟΝΤΕΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΒΑΖΟΝΤΑΣ ΧΡΗΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ ΒΡΑΒΕΥΣΑΝ ΤΟ ΔΗΜΑΡΧΟ ΖΑΚΥΝΘΟΥ ΠΥΛΟΥ ΚΑΙ ΤΡΙΦΥΛΙΑΣ. ΤΩΡΑ ΤΙ ΕΧΟΥΝ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΘΑ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ ΨΥΧΟΛΟΓΟΣ ΝΑ ΜΑΣ ΤΟ ΕΞΗΓΕΙΣΗ. ΜΑΛΛΟΝ ΔΗΜΟΣΙΕΣ ΣΧΕΣΕΙΣ ΚΑΝΟΥΝ ΜΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΩΝ ΔΗΜΟΤΩΝ. ΤΟ ΠΙΟ ΕΠΙΚΥΝΔΙΝΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΣΤΟ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ ΓΙΑΤΡΟΣ ΠΟΥ Ο ΝΟΜΟΣ ΥΠΟΧΡΕΩΝΗ ΣΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΣΚΕΦΤΕΙΤΕ ΝΑ ΤΡΑΥΜΑΤΙΖΟΤΑΝ ΕΝΑ ΠΑΙΔΑΚΙ ΧΡΕΗ ΓΙΑΤΡΟΥ ΕΚΑΝΕ ΕΝΑΣ ΦΥΣΙΟΦΕΡΑΠΕΥΤΗΣ. ΚΡΙΜΑ.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button