Πολιτιστικά - ΕκδηλώσειςΤοπικά Νέα

Με επιτυχία συνεχίζονται οι παραστάσεις του έργου «Ο φίλος μου ο Λευτεράκης» στο Φουρναράκειο στα Φιλιατρά!

 

17342910_390561794636677_4619266031019117277_n


Με πολύ θετικό απολογισμό της μέχρι τώρα παρουσίας του, προχωράει το Τριφυλιακό Ερασιτεχνικό Θέατρο.

Συνεχίζονται με επιτυχία και αυτό το Σάββατοκύριακο 17-18 Μαρτίου οι παραστάσεις του έργου «Ο φίλος μου ο Λευτεράκης» του Αλέκου Σακελλάριου, σε διασκευή Μιχάλη Ρέππα – Θανάση Παπαθανασίου και σε σκηνοθεσία του Κωνσταντίνου Πασσά κάθε Σάββατο και Κυριακή στο Φουρναράκειο Πνευματικό Κέντρο Φιλιατρών.

Οι παραστάσεις συνεχίζονται το επόμενο Σαββατοκύριακο 25-26 Μαρτίου και το Σαββατοκύριακο 1-2 Απριλίου.

Ο “Θοδωράκης” (Γιώργος Καραμπότσος) είναι ευκατάστατος πολιτικός μηχανικός παντρεμένος με τη Φωφώ (Νατάσσα Παπαδάκη). Ο “Θοδωράκης” για να μπορεί να βγαίνει με τις κατά καιρούς ερωμένες του, έχει “εφεύρει” έναν ανύπαρκτο φίλο του από την Πάτρα, τον Λευτεράκη (Κωνσταντίνο Φιλντίση), και τον χρησιμοποιεί σαν άλλοθι στη γυναίκα του Φωφώ. Όταν μια μέρα φτάνει στο σπίτι, εντελώς ξαφνικά, ο ανύπαρκτος Λευτεράκης Τσαμπαρδής, ο Θόδωρος θα τον υποδεχθεί με έκπληξη και τρόμο…

Συντελεστές της παράστασης είναι: Ηθοποιοί Τάκης Δημητρόπουλος, Τάσος Γιαννικόπουλος, Γιούλα Ζαχαροπούλου, Νατάσσα Παπαδάκη, Γιώργος Καραμπότσος, Κωνσταντίνος Φιλντίσης, Νάνσυ Μαγγανά. Σκηνοθέτης Κωνσταντίνος Πασσάς, βοηθός σκηνοθέτη Ελένη Πετροπούλου. Σκηνικά Ιζαμπέλα Μπάχμαν, φωτισμός Δημήτρης Αντωναρόπουλος, ήχος Γιάννης Σταθόπουλος, φωτογράφος Ανδρέας Γκόνης, ενώ εθελοντικά βοήθησαν αρκετά ακόμη άτομα.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button