ΑθλητικάΓαργαλιάνοιΤοπικά Νέα

Με μεγάλη επιτυχία ο ετήσιος χορός του μπάσκετ του ΓΣ. Γαργαλιάνων [εικόνες]

 

Πλήθος κόσμου στο χορό του Γυμναστικού Συλλόγου Γαργαλιάνων – Παράπονα για το γήπεδο και στήριξη διοίκησης για άνοδο!

Σε μια κατάμεστη αίθουσα από πλήθος κόσμου στο IL CENTRO στην πλατεία Γαργαλιάνων πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Παρασκευής 23 Μαρτίου ο ετήσιος χορός του Γυμναστικού Συλλόγου Γαργαλιάνων. Διοίκηση, τεχνική ηγεσία, αθλητές όλων των τμημάτων, αυτοδιοικητικοί και αθλητικοί παράγοντες, εκπρόσωποι συλλόγων της πόλης ήταν όλοι εκεί στο πλευρό του Γ.Σ.Γ. αναγνωρίζοντας τις προσπάθειες που κάνει και στηρίζοντάς τον στον αγώνα που δίνει η ανδρική ομάδα για την άνοδο κατηγορίας.

Παρόντες ήταν ο Δήμαρχος Τριφυλίας κ. Π. Κατσίβελας, ο επικεφαλής της μείζονος μειοψηφίας κ. Στ. Ανδρινόπουλος, ο πρόεδρος του Δ.Σ. Τριφυλίας κ. Γ. Καλκαβούρας, ο Αντιδήμαρχος κ. Γ. Κατσούλας, ο πρώην Αντιδήμαρχος και νυν Δημοτικός Σύμβουλος κ. Γ. Αδρακτάς.

Στην εκδήλωση έγινε βράβευση παικτών της ανδρικής ομάδας οι οποίοι είχαν μια έκπληξη για τον πρόεδρο του Γ.Σ.Γ κ. Θέμη Ρούση, ένα ρολόι δώρο που του το παρέδωσε ο προπονητής κ. Παναγιώτης Γερμανός.

Στο καλωσόρισμα και το χαιρετισμό του ο πρόεδρος του Γ.Σ.Γ. έκανε αναφορά στο έργο της ομάδας και τις προσπάθειες διοίκησης, προπονητή και παικτών για τα καλύτερα αποτελέσματα που θα φέρουν την άνοδο. Εξέφρασε παράπονα για την κακή κατάσταση του γηπέδου καθώς υπάρχει πρόβλημα με τα αποδυτήρια αλλά και πρόβλημα στη στέγη όπου το νερό μπαίνει μέσα στο γήπεδο.

Σε χαιρετισμό που έκανε ο Δήμαρχος Τριφυλίας ανέφερε ότι ο ίδιος έχει διατελέσει πρόεδρος της ομάδας στο παρελθόν και δεσμεύτηκε για λύση του προβλήματος με τα αποδυτήρια.

Η βραδιά κύλησε με πλούσιο φαγητό και πολύ μουσική και χορό από το μουσικό σχήμα ΓΗ & ΥΔΩΡ του Γιάννη Καλογερόπουλου. Επίσης υπήρχε πλούσια λαχειοφόρος αγορά για την ενίσχυση της ομάδας.

 

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button