Αγροτικά

Με ποινή 1% το ΟΣΔΕ, μέχρι τις 10 Ιουλίου

H προθεσμία εμπρόθεσμης υποβολής των Αιτήσεων Ενιαίας Ενίσχυσης (δηλώσεις ΟΣΔΕ) έληξε την περασμένη Παρασκευή 15 Ιουνίου, η διαδικασία, όμως, συνεχίζεται μέχρι και τις 10 Ιουλίου, αλλά, σύμφωνα με τα επιβαλλόμενα από τις αρμόδιες αρχές, με ποινή 1% επί της δικαιούμενης ενίσχυσης κάθε παραγωγού.

Πιο συγκεκριμένα και σύμφωνα με τη σχετική εγκύκλιο του ΟΠΕΚΕΠΕ, εκτός από τις περιπτώσεις ανωτέρας βίας και τις εξαιρετικές περιστάσεις, η υποβολή της ενιαίας αίτησης ενίσχυσης από σήμερα και στο εξής συνεπάγεται μείωση των ποσών που ο κάτοχος εκμετάλλευσης θα είχε δικαίωμα να λάβει ως ενίσχυση, εάν η αίτηση είχε υποβληθεί εμπρόθεσμα, κατά 1% ανά εργάσιμη ημέρα.

Μετά τις 10/7/2018 οι αιτήσεις θα θεωρούνται απαράδεκτες και δεν θα πληρώνονται.

Η ΝΕΑ ΠΑΣΕΓΕΣ και το δίκτυο των Κέντρων Υποστήριξης Αγροτών των συνεταιρισμών μελών μας, καλεί τους παραγωγούς που δεν φρόντισαν να προσέλθουν και εμπρόθεσμα να υποβάλουν την Αίτησή τους, να προσέλθουν άμεσα σε ένα από τα συνεργαζόμενα ΚΥΑ.

Μέσω του δικτύου των ΚΥΑ, που είναι κατανεμημένα σε ολόκληρη τη χώρα, οι αγρότες απολαμβάνουν αξιόπιστες υπηρεσίες, από στελέχη που διαθέτουν πολυετή εμπειρία και άριστη γνώση.

Η υποδομή, η καλή οργάνωση, το πολύπειρο, άρτια καταρτισμένο στελεχιακό δυναμικό και η συνεταιριστική αντίληψη που διέπει τα μέλη μας, καθιστούν το ΚΥΑ κάθε Συνεταιρισμού μας ως το πραγματικό επίκεντρο αγροτικής ανάπτυξης και υποστήριξης για τους παραγωγούς.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button