Αθλητικά

Με χαμηλούς τόνους ξεκίνησε η Κυπαρισσία

Με κύριο στόχο την παραμονή στην κατηγορία, ξεκίνησε η Κυπαρισσία τη Δευτέρα, την προετοιμασία της για την ερχόμενη ποδοσφαιρική σεζόν.

Από τη στιγμή που δεν διαθέτουν πολλά χρήματα οι παράγοντες, αποφασίστηκε και η ομάδα να κινηθεί ανάλογες με αυτές τις δυνατότητες. Ετσι οι παράγοντες αποφάσισαν όσο το δυνατόν πιο χαμηλά τα οικονομικά της ομάδας και με τις όποιες δυνατότητες έχουν να προχωρήσουν στην υλοποίηση του στόχου της παραμονής. Ετσι το ντόπιο στοιχείο θα είναι έντονο φέτος σε σχέση με προηγούμενες χρονιές, αφού ο προπονητής Παναγιώτης Παναγόπουλος θα στηριχθεί στη διάρκεια της σεζόν στους ντόπιους παίκτες, σε αυτούς που ανανέωσαν και είναι οι Ιλιε Μιτρόφ, Ανδρέας Χρονόπουλος, Κυριάκος Κωνσταντόπουλος, Διονύσης Θεοχαρόπουλος, Παναγιώτης Αριδάς, στα 12 παιδιά που προωθήθηκαν από την παιδική ομάδα, οι οποίοι είναι οι Χρήστος Μιρτάι, Χάρης Χαραλαμπόπουλος, Γιώργος Τάνεφ, Ανδρέας Κράουτσιουκ, Χριστόφορος Μπράβος, Δημήτρης Δημητρακάκης, Θανάσης Κωνσταντόπουλος, Νίκος Τριαλώνας, Ερρίκος Μπουζάνι, Θεόδωρος Κοσμόπουλος, Δημήτρης Διονυσόπουλος, Πέτρος Μπαϊραμάι, καθώς επίσης και σε όσους αποκτηθούν το επόμενο διάστημα. Σε ότι αφορά τους παίκτες που θα αποκτηθούν, σίγουρα η ομάδα θα κινηθεί για τερματοφύλακα, αμυντικό χαφ, ενώ υπάρχουν σκέψεις για ακόμη δύο προσθήκες. Να σημειωθεί ότι η ομάδα έχει έρθει σε συμφωνία με έναν 21χρονο επιθετικό που έπαιζε στον Ενιπέα Λαζοΐου στην Ηλεία και απομένουν οι τελικές συζητήσεις για την ανανέωση ή όχι της συνεργασίας με τον Σιντί Ντιόπ. Στη δευτεριάτικη προπόνηση, που ουσιαστικά ξεκίνησε η προετοιμασία δεν πραγματοποιήθηκε ο καθιερωμένος αγιασμός γιατί όπως ενημέρωσαν οι άνθρωποι της διοίκησης, θέλουν να γίνει όταν θα είναι παρών όλοι οι παίκτες.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button