ΓαργαλιάνοιΤοπικά Νέα

Με 100 συμμετοχές η Ποδηλατάδα στους Γαργαλιάνους! [εικόνες]

Από απόλυτη επιτυχία στέφθηκε η Ποδηλατάδα που πραγματοποιήθηκε για πρώτη φορά στους Γαργαλιάνους από τους Συλλόγους Γονέων και Κηδεμόνων 1ου Δημοτικού Σχολείου και 2ου Νηπιαγωγειου Γαργαλιάνων και του 2ου Δημοτικού Σχολείου Γαργαλιάνων με την ευγενική συνδρομή του Δήμου Τριφυλίας, προσφέροντας στιγμές ξεγνοιασιάς και χαράς σε μικρούς και μεγάλους.

Η δράση πραγματοποιήθηκε το πρωί της Κυριακής 6 Μαΐου εκεί όπου παιδιά, γονείς και φίλοι απόλαυσαν μία όμορφη ανοιξιάτικη βόλτα.

Η συγκέντρωση έγινε στο Πάρκο των Γαργαλιάνων ενώ η διαδρομή προς τη Λεύκη ξεκίνησε με μεγάλο ενθουσιασμό από τους περίπου 100 συμμετέχοντες. Οι ποδηλάτες έφτασαν μέχρι τη Λεύκη και επέστρεψαν στο σημείο που ξεκίνησαν.

Στόχος είναι η δράση αυτή να επαναλαμβάνεται κάθε χρόνο, προσφέροντας σε μαθητές και γονείς όμορφες στιγμές!

 

 

Σχετικά Άρθρα

Ενα Σχόλιο

  1. Για να απαλλαγούμε κάποια στιγμή όμως από την άθλια νοοτροπία της μεγαλύτερης μερίδας των μηχανοκίνητων οδηγών σε αυτό τον τόπο και αυτές οι όμορφες διαδρομές να γίνουν συνήθεια και όχι παρένθεση, αυτές οι δράσεις θα πρέπει να είναι πιο συχνές.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button