Τοπικά ΝέαΦιλιατρά

Μια ακόμη διάρρηξη χθες βράδυ στα Φιλιατρά – Οι διαρρήκτες ξέχασαν τον φακό!

 

listisparathuro


Καθημερινό φαινόμενο πλέον οι διαρρήξεις σε σπίτια στα Φιλιατρά

Μια ακόμη διάρρηξη καταγράφηκε σε οικία η οποία βρίσκεται κοντά στην κεντρική πλατεία των Φιλιατρών (πίσω από την τράπεζα Πειραιώς) το βράδυ της Παρακευής 24 Μαρτίου, με τους δράστες να τρυπώνουν στο εσωτερικό του παραβιάζοντας το παράθυρο. Μάλιστα, δεν τους αντιλήφθηκε κάποιος από τους περίοικους, παρόλο που η κλοπή έγινε τις απογευματινές προς βράδυνες ώρες της Παρασκευής.

Οι ιδιοκτήτες της οικίας απουσίαζαν και όταν επέστρεψαν περίπου στις 9 το βράδυ της Παρασκευής, βρήκαν το σπίτι άνω- κάτω. Οι δράστες μαλλον ήταν… βιαστικοι και δεν κατάφεραν να πάρουν κάτι που είχε αξία, ωστόσο φεύογντας τους έπεσε ο φακός όπου και βρέθηκε από τους ιδιοκτήτες της οικίας.

Για το περιστατικό ενημερώθηκαν άνδρες του Α.Τ. Φιλιατρών, ενώ σύμφωνα με ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες, φαίνεται πως χθες το απόγευμα υπήρξε ένα ακόμη περιστατικό διάρρηξής στην περιοχή του Αγίου Αθανασίου Φιλιατρών.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button