ΓαργαλιάνοιΠολιτιστικά - ΕκδηλώσειςΤοπικά Νέα

Μια αξέχαστη βραδιά με τη Ζωή Τηγανούρια γεμάτη ήχους του tango στην Κεντρική Πλατεία των Γαργαλιάνων! [εικόνες – βίντεο]

 

main


Οι αισθησιακές χορογραφίες και η ξεχωριστή μουσική από Αργεντινή, Ουραγουάη, Astor Piazzolla, Έλληνες συνθέτες και ασφαλώς συνθέσεις της ίδιας της Ζωής Τηγανούρια δημιούργησαν μία ρομαντική αίσθηση άλλης εποχής στην κατάμεστη από κόσμο Κεντρική Πλατεία των Γαργαλιάνων.

Την μουσική παράσταση “Last tango by Zoe” με τη Ζωή Τηγανούρια φιλοξένησε το βράδυ του Σαββάτου 28 Ιουλίου ο Δήμος Τριφυλίας και η Κοινωφελής Επιχείρηση Δήμου Τριφυλίας στην Κεντρική Πλατεία Γαργαλιάνων παρασέρνοντας το κοινό στη μαγεία του τάνγκο!

Αγάπη, πάθος και κόκκινο της φωτιάς… Αργεντινή, Ουραγουάη, Astor Piazzolla και μεγάλοι Ελληνες συνθέτες. Τανγκό της ρετρό εποχής και του Ελληνικού κινηματογράφου. Η συνθέτης, σολίστ του ακορντεόν – performer Ζωή Τηγανούρια, έδωσε μια παράσταση υψηλής αισθητικής. Οι χορευτές με τις δεινές ικανότητες, τα εντυπωσιακά κοστούμια και το πάθος τους για τον χορό του τάνγκo αλλά και οι μουσικοί που συνόδευσαν με τον ήχο των οργάνων τους την αισθησιακή φωνή της ερμηνεύτριας, χάρισαν μοναδικές στιγμές πάθους και νοσταλγίας και ταξίδεψαν τους παρευρισκόμενους από τους Γαργαλιάνους… ως το Μπουένος Άιρες.

Μαζί της ήταν οι: βιολί: Δημήτρης Καζάνης, κιθάρα: Γιάννης Ταυλάς, μπάσο: Γιώργος Πολίτης, κρουστά: Στέλιος Γενεράλης, χορευτές: Αλίκη Μαυροειδή – Μιχάλης Παπούκας.

 

 

2

 

3

 

6

 

7

 

8

 

1

 

2

 

3

 

 

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button