Αθλητικά

Μιλτιάδης – Απόλλωνας Καλ. 1-6: Ξέσπασε στον ουραγό

 

d0ea036a94f1b89e02d6e0784600787f_XL


Δυο αγωνιστικές μακρυά από τις επιτυχίες ήταν μεγάλο διάστημα για τον φετινό Απόλλωνα Καλαμάτας ο οποίος επέστρεψε στις νίκες με εντυπωσιακό τρόπο.

Η ομάδα του Τάκη Σακελλαρόπουλου επιβλήθηκε με 6-1 στο Πυργάκι του τοπικού Μιλτιάδη και με το 7ο τρίποντο στην σεζόν βρέθηκε μόνη στην 4η θέση.

Οι γηπεδούχοι δεν μπόρεσαν σ’ ένα ακόμη ματς να φύγουν με θετικό αποτέλεσμα και όσο περνούν οι αγωνιστικές η κατάσταση θα γίνεται όλο και δυσκολότερη.

Η καλαματιανή ομάδα αφού είχε δοκάρι στο 30’ με τον Διονυσόπουλο μπήκε μπροστά επτά λεπτά αργότερα με σουτ του Δημήτρη Μανωλόπουλου. Το ημίχρονο έκλεισε στο 2-0 με γκολ του Σταύρου Διονυσόπουλου στο 42’.

Ο Γκελγκέρια στο 55’ πέτυχε το 6ο του τέρμα στην σεζόν κάνοντας το 3-0 ενώ στο 62’ ο Διονυσόπουλος το δεύτερό του στο ματς για το4-0.

Το 5-0 ήρθε με το πρώτο γκολ του Βασίλη Κακαλή για φέτος στο 71’ για να μειώσει προσωρινά για τον Μιλτιάδη ο Στέλιος Διαμαντόπουλος στο 73’ (5-1). Το σκορ έκλεισε ο Αλεξόπουλος στο 86’ με πλασέ.

ΜΙΛΤΙΑΔΗΣ (Παναγιώτης Κάππος): Δημητρακόπουλος, Γεωργακόπουλος, Αυρηλιώνης, Κουτίβας, Αλεξόπουλος, Γ. Κάππος, Γαλάνης, Ταγκαλάκης, Καραμπότσος (70΄ Κανελλόπουλος), Διαμαντόπουλος, Παυλόγιαννης.

ΑΠΟΛΛΩΝ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ (Τάκης Σακελλαρόπουλος, Θανάσης Τσούκλερης): Τσιγάρος, Παπαδέας (46΄ Κακαλής), Παυλάκος, Λαγωνικάκος, Περιβολάρης, Διονυσόπουλος, Μανωλόπουλος (65΄ Τσουλάκος), Στραβάκος, Αλεξόπουλος, Κουντάνης, Γκελγκέρια.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button