Τοπικά ΝέαΦιλιατρά

Μπούκαραν…στην άγια Κυριακή άλλα τελικά έγιναν καπνός..

ΑΝΑΣΤΑΤΟΙ είναι τον τελευταίο καιρό κάτοικοι σε κοινοτικά διαμερίσματα στην Τριφυλία εξαιτίας των διαρρήξεων σε οικίες, αλλά πρόσφατα οι δράστες φαίνεται ότι έχουν βάλει στο..μάτι εξοχικά σπίτια. Πιο αναλυτικά σε σπίτι στην Αγία Κυριακή Φιλιατρών, «μπούκαραν» άγνωστοι το βράδυ της Τετάρτης.

Σύμφωνα με πληροφορίες από την περιοχή, οι δράστες παραβίασαν το παράθυρο υπνοδωματίου και εισήλθαν στον χώρο, προκειμένου να αφαιρέσουν χρήματα και κοσμήματα. Αφού ανακάτωσαν συρτάρια και ντουλάπες για να βρουν χρήματα, οι δράστες διαπίστωσαν τελικά ότι στο διπλανό υπνοδωμάτιο κοιμόταν ο ηλικιωμένος ιδιοκτήτης με αποτέλεσμα οι δράστες να τραπούν σε φυγή, χωρίς να αφαιρέσουν κάτι. Αξιοσημείωτο είναι ότι ο χώρος φυλασσόταν από δύο μεγαλόσωμα σκυλιά, τα οποία μάλλον δεν στάθηκαν εμπόδιο στην δράση τους. Έρευνα για το συμβάν διεξάγεται από το Α.Τ. Τριφυλίας. Γ. ΜΠ.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button