Τοπικά Νέα

Μυστήριο με καμένο αυτοκίνητο που βρέθηκε στην θάλασσα κοντά στην παραλία του Ρωμανού

Σε εξέλιξη βρίσκεται το έργο της προανάκρισης για το καμένο αυτοκίνητο το οποίο εντοπίστηκε πετάμενο στο Λιμανάκι του Ρωμανού, στον Δήμο Πύλου – Νεστορος τα ξημερώματα της Πέμπτης.

Πιο συγκεκριμένα σύμφωνα με πληροφορίες του gargalianoionline τα ξημερώματα της Πέμπτης φύλακας της νυχτερινής βάρδιας της Costa Navarino είδε από μακριά να έχει τυλιχθεί στις φλόγες ένα αυτοκίνητο το οποίο βρισκόταν στο Λιμανάκι του Ρωμανού. Άμεσα ειδοποίησε την Πυροσβεστική Υπηρεσία ενώ στο σημείο βρέθηκαν άνδρες του Λιμενικού και της Αστυνομίας.

Εικάζεται πως οι δράστες αφού έβαλαν φωτιά στο αυτοκίνητο στη συνέχεια το πέταξαν στη θάλασσα. Πρόκειται για ένα αυτοκίνητο μάρκας Peugeot 306 χρώματος μπλε.

Να σημειωθεί πως οι πινακίδες του αυτοκινήτου έλειπαν, ενώ όπως προέκυψε από τον έλεγχο του αριθμού πλαισίου του αυτοκίνητου φαίνεται πως ο κάτοχος του αυτοκίνητου δεν βρίσκεται εν ζωή.

 

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button