Lifestyle

Μύκονος: Ο Έλληνας κομμωτής των διασήμων… και οι περίεργες απαιτήσεις τους

Του ζητούν να μετατρέψει για λίγες ώρες το κομμωτήριο σε… night club, απαιτούν μουσική στη διαπασών, να μην βρίσκεται κανείς άλλος στο χώρο ενώ κάποιες διασημότητες, για παράδειγμα η Μαράια Κάρεϊ, δεν κάθονται μπροστά στον καθρέπτη εάν πρώτα δεν έχουν πέσει υπογραφές στο συμφωνητικό εμπιστευτικότητας

Οι κομμωτές του GT Hair Fashion, ενός μικρού ντιζαινάτου κομμωτηρίου στην περιοχή του Ορνού, λίγα μέτρα πίσω από τη παραλία, ξέρουν από πρώτο χέρι τι πρέπει να κάνουν μόλις τους τηλεφωνήσει η μάνατζερ της θορυβώδους κι υπερ δραστήριας Λίντσει Λόχαν προκειμένου να κλείσει ένα ραντεβού επειδή έχει να πάει σε κάποιο πάρτι η απλά να δώσει το παρόν σε μια από τις αναπαυτικές ξαπλώστρες του μπιτς μπαρ στο Καλό Λιβάδι που φέρει το όνομα της.

Το άτακτο κορίτσι του Χόλυγουντ που έχει κάνει τη Μύκονο δεύτερο σπίτι της είναι ικανή να σε τρελάνει με τις απότομες διακυμάνσεις της διάθεσης της, κάτι που φαίνεται να γνωρίζει πολύ καλά ο προσωπικός της κομμωτής, Κωνσταντίνος Γκερλές όπως και ο συνιδιοκτήτης του GT Hair Fashion Γιάννης Θεοδωρόπουλος. Οι δυο τους μαζί με τα υπόλοιπα μέλη της ομάδας του κομμωτηρίου αναλαμβάνουν να ικανοποιήσουν τα απαιτητικά γούστα και τις παραξενιές των διασημοτήτων που ναι μεν μπορεί να λένε ότι έρχονται στο νησί για λίγες μέρες χαλάρωσης, ωστόσο θέλουν να είναι πάντα στην εντέλεια, λαμπερές και περιποιημένες.

Οι άνθρωποι των μεγάλων ξενοδοχειακών μονάδων και των πολυτελέστατων πανάκριβων βιλών στις οποίες φιλοξενούνται οι σελέμπριτις, έψαξαν, ρώτησαν και έμαθαν, που και σε ποιους θα μπορέσουν να εμπιστευτούν την κόμη τους οι διάσημοι πελάτες τους.

Κάπως έτσι ο Κωνσταντίνος Γκερλές, μαζί με τον Γιάννη Θεοδωρόπουλο και τους υπόλοιπους συνεργάτες τους ειδοποιήθηκαν να αναλάβουν μεγάλα ονόματα, οπως η αμερικανίδα τραγουδίστρια, στιχουργός, παραγωγός και ηθοποιός Μαράια Κάρεϊ, το υπερ-μοντέλο της Victoria’s Secret, Αντριάννα Λίμα, η Λίντσει Λόχαν, η Πάρις Χίλτον κι άλλες για τις οποίες δεν μπορεί να γίνει ούτε η παραμικρή αναφορά εξαιτίας των υπέρογκων ρητρών που περιλαμβάνονται στα συμφωνητικά εχεμύθειας που έχουν υπογράψει οι κομμωτές με τις εταιρίες που μανατζάρουν τις διάσημες προσωπικότητες.

Από το Ίλιον στη Μύκονο

Πως είναι όμως για έναν νεαρό κομμωτή, ο οποίος τους χειμώνες συνδιευθύνει συνοικιακό κομμωτήριο των δυτικών προαστίων, συγκεκριμένα στο Ίλιον και τα καλοκαίρια βρίσκεται στην κοσμοπολίτικη Μύκονο αναλαμβάνοντας να περιποιηθεί τις τρίχες μερικών εκ τα κορυφαίων ονομάτων του διεθνούς τζετ σετ;

«Αναμφίβολα τεράστια εμπειρία», απαντά ο Κωνσταντίνος Γκερλές, ο οποίος μόλις έχει επιστρέψει από την βίλα όπου φιλοξενούνταν την περασμένη εβδομάδα η Πάρις Χίλτον και ο σύντροφος της, ο ηθοποιός Κρίς Ζίλκα, γνωστός από την κινηματογραφική ταινία “ The Amazing Spider-Man”.

hilton01

Ο Κωνσταντίνος είναι και η αιτία που η κληρονόμος της δυναστείας των Hiltons, καθυστέρησε να εμφανιστεί μπροστά στους δημοσιογράφους του ελληνικού Gala προκειμένου να φωτογραφηθεί και να μιλήσει για τον διαχρονικό έρωτα της με την Ελλάδα και δη τη Μύκονο.

Η απαιτητική Πάρις είχε ζητήσει από τον Κωνσταντίνο, ένα απλό χαλαρό χτένισμα beach wave, διαδικασία που διήρκησε 45 λεπτά, ενώ σε φυσιολογικές συνθήκες δεν ξεπερνά τα 20 λεπτά.

«Η Πάρις έχει μεγάλη ποσότητα μαλλιού, συν τα εξτέσιον ενώ παράλληλα γινόταν το μεικ απ, οπότε η όλη διαδικασία διήρκησε λίγη περισσότερη ώρα», αναφέρει ο κομμωτής. Για να προσθέσει: “ Καθόλη την διάρκεια των ετοιμασιών ήταν ιδιαίτερα ομιλιτική, ειδικά σε ότι έχει να κάνει με τις επαγγελματικές της δραστηριότητες, πιο συγκεκριμένα σε ότι αφορά την προωθηση της νέας της καλλυντικής σειράς. Κατά τα άλλα, είναι φιλική και πολύ προσιτή, ξέρει τι θέλει αλλά θα ακούσει και τις συμβουλές των ειδικών σε ότι εχει να κάνει με την κόμμωση της”.

Η αυστηρή Αντριάνα Λίμα

Όσο, χαλαρή και επικοινωνιακή είναι η Πάρις Χίλτον, τόσο πιο απόμακρη και αυστηρή είναι, σύμφωνα με τον Κωνσταντίνο Γκερλέ, το εντυπωσιακό μοντέλο από την Βραζιλία, Αντριάνα Λίμα που μπορεί να σε καθηλώνει με ένα και μόνο της βλέμμα, όμως όταν κάθεται μπροστά στον καθρέπτη του κομμωτηρίου δεν αφήνει το παραμικρό περιθώρειο να την πλησιάσεις.

lima01

«Με τον τρόπο της σου δίνει να καταλάβεις απο την πρώτη κιόλας στιγμή, ότι ο χρόνος που έχεις μαζί της είναι περιορισμένος και πως πρέπει να ακολουθήσεις κατά γράμμα αυτό που θα σου πει χωρίς καμία παρεκκλιση απο τα συμφωνηθέντα», λέει ο νεαρός κομμωτής.

«Η Αντριάνα δίνει συγκεκριμένες οδηγίες, δεν θέλει να χει πολλά πάρε δώσε με τον άνθρωπο που έχει αναλάβει το χτένισμα της και γενικότερα είναι πολύ απόμακρη. Είναι έτσι ο χαρακτήρας τη και ως επαγγελματίας οφείλεις να το σεβαστείς», συμπληρώνει.

Τι γίνεται όμως όταν έχεις μπροστά σου κοτζάμ Μαράϊα Κάρει, η οποία μάλιστα τυγχάνει να συνοδεύεται απο τον δισεκατομμυριούχο, πρώην πλέον, σύντροφο της, Τζέιμς Πάρκερ;

Η απαίτηση της Μαράϊα Κάρει

Το πρώην ζευγάρι αφίχθη πριν από δυο καλοκαίρια στη Μύκονο μαζί με την πολυμελή συνοδεία τους, περίπου 25 άτομα, διαμένοντας σε πολυτελές σκάφος το οποίο είχε αγκυροβολήσει στον κόλπο της Ψαρούς.

carei01

Και μπορεί η διάσημη αμερικανίδα τραγουδίστρια να είχε μαζί της την προσωπική της βοηθό που την ακολουθεί άλλωστε σε κάθε της βήμα, όπως και τον προσωπικό της μασέρ, ωστόσο, δεν είχε μαζί της κάποιον για να περιποιηθεί την κόμη της, ενώ είναι γνωστή για τις εξεζητημένες επιλογές τόσο σε ότι αφορά το ντύσιμο της όσο και στο χρώμα και στο χτένισμα των μαλλιών της.

Όταν την ενημέρωσαν για ένα μικρό κομμωτήριο στην παραλία του Ορνού που κάνει μικρά θαύματα, εκείνη ζήτησε απο τους συνεργάτες της, αρχικα να το …εκκενώσουν από την παρουσία άλλων πελατών και μετά να υπογραψούν ιδιωτικό συμφωνητικο εμπιστευτικότητας με τους ιδιοκτήτης του, προκειμένου να διασφαλίσουν ότι δεν πρόκειται να διαρρεύσει η παραμικρή λεπτομέρεια σε ότι έχει να κάνει με την παρουσία της στο κομμωτήριο. Όπως κι έγινε.

Η ιδιαίτερη Λίντσει Λόχαν

Μια ακόμη διάσημη προσωπικότητα, που εμπιστεύεται τα μαλλιά της στο GT Hair Fashion και στα χέρια του Κωνσταντίνου, είναι η Λίντσει Λόχαν. Μια περίπτωση πελάτη “ειδικών συνθηκών” που απαιτεί όχι μόνο την απόλυτη προσοχή του ανθρώπου που θα αναλάβει την περιποίηση της, όσο και ολόκληρου του καταστήματος, που οφείλει να συμμορφωθεί με τις απαιτήσεις και τα γούστα της.

lohan01

Δεν είναι υπερβολή ότι κάθε φορά που η Λόχαν επισκέπτεται το κομμωτήριο και τον Κωνσταντίνο για να ένα beach wave χτένισμα, αυτό θυμίζει συναυλιακό RnB χώρο με τσίτα τις μουσικές και φυσικά χωρίς κανέναν άλλον πελάτη παρόντα.

«Η Λίντσει είναι πολύ μα πολύ απαιτητική, όμως αυτό δεν μας ενοχλεί διότι κι εμείς εκπαιδευόμαστε στο να προσφέρουμε τις υπηρεσίες μας σε ιδιαίτερα απαιτητικούς ανθρώπους», εξηγεί ο Κωνσταντίνος Γκερλές.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button