Κόσμος

Νέα ανατροπή για το διπλό φονικό στη Λευκωσία – Γραπτή κατάθεση του 15χρονου γιου

Σοκαρισμένη παραμένει όλη η Κύπρος από τη διπλή δολοφονία του 60χρονου Γιώργου Χατζηγεωργίου και της 59χρονης συζύγου του Ντίνας Σεργίου στη Λευκωσία. Η αστυνομία προσπαθεί να ξετυλίξει το κουβάρι του άγριου εγκλήματος και να φτάσει στη σύλληψη των δραστών.

Η νεκροτομή επι των σωρών του άτυχου ζεύγους, που εντοπίστηκε σε λίμνη αίματος στο υπνοδωμάτιό του, κατέδειξε ως αιτία θανάτου το αιμορραγικό σοκ από πολλαπλά θλαστικά τραύματα, από νύσσον και τέμνον όργανο.

Σύμφωνα με τα ευρήματα της νεκροτομής, που διενήργησε η ιατροδικαστής Ελένη Αντωνίου, o 60χρονος -καθηγητής ιδιωτικού σχολείου- έφερε 25-30 μαχαιριές από το λαιμό, μέχρι τα πόδια, ενώ η 59χρονη σύζυγός του, η οποία εργαζόταν στην Κεντρική Τράπεζα, έφερε 10 μαχαιριές κυρίως στο λαιμό και το θώρακα.

Την ίδια ώρα σύμφωνα με το κρατικό ραδιόφωνο, γραπτή κατάθεση αναμένεται να δώσει σήμερα ο ανήλικος γιος της οικογένειας ο οποίος στην αρχική του μαρτυρία αναφέρθηκε σε δύο κουκουλοφόρους, που εισήλθαν στην οικία και απευθυνόμενοι στον ίδιο, του είπαν να μην φοβάται και ότι δεν θα του κάνουν κακό.

Η κύρια, ωστόσο, μαρτυρία του, περί δύο κουκουλοφόρων, αντικρούεται με τα ευρήματα των ερευνών, που κατέδειξαν ότι δεν υπάρχει ίχνος παραβίασης σε οποιαδήποτε είσοδο στην οικία.
Οι έρευνες της Αστυνομίας βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη και όλα τα ενδεχόμενα παραμένουν ανοιχτά. Εξαφανισμένο παραμένει το φονικό όπλο.

Στο μικροσκόπιο των Αρχών τέθηκε από την πρώτη στιγμή και το υλικό που κατέγραψαν κλειστά κυκλώματα παρακολούθησης της περιοχής, με την Αστυνομία να θεωρεί δεδομένο το ότι διερευνάται φόνος εκ προ μελέτης.

Πηγή: sigmalive.com

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button