Αθλητικά

Νέα «βόμβα» Γιαννακόπουλου, τι «αποκάλυψε» για Μπερτομέου – Έρχονται τα πάνω-κάτω στην Ευρωλίγκα

Η μεταμεσονύχτια δήλωση του Δημήτρη Γιαννακόπουλου, μετά τον αποκλεισμό από τη Ρεάλ Μαδρίτης, «έβγαλε» είδηση σχετικά με τις επόμενες κινήσεις του Παναθηναϊκού που θα αφορούν το μέλλον του στην Ευρωλίγκα.

Ο ισχυρός άνδρας της «πράσινης» ΚΑΕ δεν προανήγγειλε σε κανένα σημείο της τοποθέτησής του την αποχώρηση του Εξάστερου από τη διοργάνωση, όπως πολλοί θα περίμεναν, αποφεύγοντας χαρακτηριστικά να πει τη λέξη «φεύγω», κάτι που είχε τολμήσει να δηλώσει κατά το πρόσφατο παρελθόν, αλλά στην ουσία υπονόησε ότι θα… φύγει κάποιος άλλος, «φωτογραφίζοντας» προφανώς τον Τζόρντι Μπερτομέου (πιο ξεκάθαρο το πρωτοσέλιδο της «Πράσινης», δείτε το ΕΔΩ), με τον οποίο βρίσκεται σε ανοιχτή κόντρα εδώ και καιρό.

«Υπόσχομαι οτι πιστός στα ιδανικά του Παναθηναϊκού θα προσπαθήσω με όλες μου τις δυνάμεις να συνεχίσει η ομάδα μας να αγωνίζεται σε πρωταθλήματα που διέπονται από Αρχές όπως η διαφάνεια, ο σεβασμός και η δικαιοσύνη», τόνισε χαρακτηριστικά χωρίς να αναφέρει ότι οι Πράσινοι θα συνεχίσουν σε άλλη διοργάνωση, όπως είχε προαναγγείλει άλλες φορές, ενώ με το «έχουμε δουλειά μπροστά μας…», με το οποίο έκλεισε στο τέλος, προφανώς αποκάλυψε την προσπάθεια που θα κάνει ο Παναθηναϊκός για την αποχώρηση του Τζόρντι Μπερτομέου, μιας και αυτός θεωρείται από τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο ότι είναι το μεγάλο πρόβλημα στη διοργάνωση.

Εξάλλου, υπάρχει η αίσθηση, πλέον, ότι το αφεντικό του Εξάστερου δε θα είναι μόνο του σε αυτόν τον αγώνα και πως υπάρχουν κι άλλες ομάδες που έχουν πειστεί ότι στη διοργάνωση δεν επικρατεί αξιοπιστία και διαφάνεια.

Δεν αποκλείεται, δηλαδή, ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος να «επαναστατήσει» κατά του Τζόρντι Μπερτομέου, έχοντας στο πλευρό του «συμμάχους», ενώ είναι πιθανό αν δεν επιτευχθεί ο στόχος απομάκρυνσης του διευθύνοντος συμβούλου της Ευρωλίγκας, η αποχώρηση του Παναθηναϊκού εντέλει να μην είναι και η μοναδική από τη διοργάνωση. Μάλιστα, λέγεται ότι αυτό το ενδεχόμενο μπορεί να προκαλέσει τέτοιες αντιδράσεις που να αναγκάσουν ενδεχομένως, ακόμα και μελλοντικά, τον Ισπανό παράγοντα σε παραίτηση.

Όλα είναι ανοιχτά, επόμενως, και κανείς δεν μπορεί να προδικάσει τίποτα, καθώς αναμένεται μετά το τέλος της σεζόν να κορυφωθούν οι συζητήσεις στο παρασκήνιο και να έρθουν τα πάνω-κάτω από εκεί που κανένας δεν το περιμένει. Εν αναμονή, λοιπόν, των «καυτών» εξελίξεων…

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button