Δήμος ΚαλαμάταςΤοπικά Νέα

Νέα μεγάλη δωρεά από την καπνοβιομηχανία “Καρέλιας” στο Νοσοκομείο Καλαμάτας

Σε μια ακόμη μεγάλη πράξη ανθρωπιάς προχώρησε σήμερα Δευτέρα 22/01/2018 η καπνοβιομηχανία ΚΑΡΕΛΙΑ ΑΕ προς το Νοσοκομείο Καλαμάτας με μία σημαντική δωρεά ιατροτεχνολογικού εξοπλισμού.
Πρόκειται για την δωρεά ποσού 50.000 € για την προμήθεια (18) πολυθρόνων αιμοκάθαρσης που θα αναβαθμίσουν περεταίρω τις υπηρεσίες που προσφέρει η Μονάδα Τεχνητού Νεφρού του Νοσοκομείου.
Υπενθυμίζουμε ότι μόλις πρόσφατα, η εταιρία ΚΑΡΕΛΙΑ ΑΕ είχε πρόσφατα δωρήσει στο Νοσοκομείο Καλαμάτας το ποσό των 30.000 € για την ανακαίνιση της παιδιατρικής κλινικής του Νοσοκομείου, εις μνήμη του Ιωάννη Μπουσούνη. Το έργο έχει ήδη ολοκληρωθεί από τα τέλη του προηγούμενου έτους.
Με αφορμή τα παραπάνω ο Διοικητής του Γενικού Νοσοκομείου Μεσσηνίας κ.Γιώργος Μπέζος δήλωσε:
«Εκφράζουμε τις μεγάλες μας ευχαριστίες και την βαθιά μας ευγνωμοσύνη για ακόμη μια φορά απέναντι στο Διοικητικό Συμβούλιο της ΚΑΡΕΛΙΑ Α.Ε. Η έμπρακτη αγάπη της και η συνεχή της αρωγή και στήριξη προς το Νοσοκομείο ΟΛΩΝ ΜΑΣ, το Νοσοκομείο Καλαμάτας είναι καταγεγραμμένη διαχρονικά.   Με την σημερινή της δωρεά προχωράμε σε ένα ακόμη σημαντικό βήμα αναβάθμισης της Μονάδας Τεχνητού Νεφρού. Σε συνδυασμό με την προμήθεια 20 μηχανημάτων αιμοκάθαρσης και της αντικατάστασης του συστήματος επεξεργασίας νερού, ύστερα από την σύμφωνη γνώμη της ηγεσίας του Υπουργείου Υγείας μέσω ΠΔΕ, η Μονάδα Τεχνητού εκσυγχρονίζεται πλήρως. Ένα μεγάλο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ στη Διοίκηση της καπνοβιομηχανίας ΚΑΡΕΛΙΑ Α.Ε».

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button